Nytin toimitus valitsi vuoden 17 parasta tv-sarjaa – äänestä omaa suosikkiasi

Mukana on tuttujen sarjojen uusia kausia sekä tänä vuonna alkaneita uusia sarjoja. Jutun lopussa voit myös äänestää vuoden parasta sarjaa.

Vuosi vaihtuu ja on taas aika muistella vuoden parhaita tv-sarjoja.

Tässä on Nytin toimituksen kokoama lista vuoden parhaista sarjoista, draamasta animaatioon, dokumentista kotimaiseen. Sitaatit ovat HS:n arvioista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Bodyguard (Netflix)

Bodyguardista tuli Britannian katsotuin draamasarja kymmeneen vuoteen. Sitä voi pitää brittiversiona monista amerikkalaisista dekkarisarjoista.

Game of Thronesin Robb Starkina tunnetuksi tullut Richard Madden esittää nimikkoroolia, Afganistanin veteraania David Buddia, josta tulee sisäministeri Julia Montaguen (Keeley Hawes) henkilökohtainen turvamies.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Bodyguard kiehtoo monella tasolla: sarja laajenee nopeasti terrorismitrilleristä myös House of Cards -tyyppiseksi poliittiseksi shakiksi. Näiden sekaan Mercurio lisää vielä tujauksen synkkää draamaa Buddin ristiriitaisen hahmon kautta. Kuusi jaksoa on juuri täydellinen mitta kiharaiselle juonelle.”

Tuomo Yrttiahon arvio 27.10.

Big Mouth, toinen kausi (Netflix)

Teini-ikäisten seksuaalisia patoutumia ja niiden ajoittain tahattomiakin purkauksia ei liene koskaan kuvattu näin rehellisesti mutta samalla lämpimästi. Animaatiossa päähenkilöiden olkapäiden takana toimintaan lietsovat karvaiset isot otukset, jotka ovat heidän ”hormonihirviöitään”.

”Meno kuulostaa oudolta. Todella oudolta. Mutta kun päästään yli siitä valtavasta määrästä animoitua spermaa, sarja tarjoaa yllättävää lohdutusta: on ihan todella ok olla ällöttävä ja kiimainen teini.”
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Anne Kantolan juttu 28.11.

Patrick Melrose (HBO)

Benedict Cumberbatch esittää pääosaa Edward St Aubynin omaelämäkerrallisen kirjasarjan tv-versiossa. Sarja alkaa koomisesta huumekuvauksesta ja etenee siitä järkyttäväksi kuvaukseksi brittiläisen yläluokan kulissien takaisesta sadismista.

”Virtuoosimainen Cumberbatch muuntaa fyysiselle kielelle St Aubynin yksityiskohtaiset verbaaliset kuvaukset huumeiden vaikutuksista sekä mieleen, ruumiiseen että hotellin luksussviittiin. Aloitusjakso nousee suoraan huumekuvausten parhaimmistoon.”

Leena Virtasen arvio 17.5.

Killing Eve (HBO)

Killig Eve -dekkari on saanut ylistystä ympäri maailmaa. Phoebe Waller-Bridgen kirjoittama sarja on agenttijännäri, jossa agentti sekä tämän jahtaama roisto ovat molemmat naisia. Sarjan tunnelma kuitenkin vaihtelee laidasta laitaan taitavasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Sarja on erilainen lajityyppinsä edustaja varsinkin päähenkilöiden takia. Eve on tiedustelupalvelu MI5:n potentiaalisesti lahjakas riviagentti. Hän elää leppoisaa elämää miehensä kanssa ja ottaa työnsä rennosti, kunnes eteen tulee tapaus, josta kehkeytyy hänelle pakkomielle.”

Leena Virtasen arvio 12.4.

The Haunting of Hill House (Netflix)

Netflixin kummitustarina on tv-tarinankerrontaa parhaimmillaan. Se on pikkuhiljaa avautuva mysteeritarina rikki menneestä perheestä ja heidän mutkikkaista suhteistaan yliluonnollisen kourissa. Kauhua sarjassa on vain nimeksi, fokus on erinomaisesti kirjoitetuissa ja hyvin näytellyissä henkilöissä.

Itse Stephen King kehui Shirley Jacksonin teokseen löyhästi perustuvaa sarjaa Twitterissä ”lähes neroudeksi”.

Homecoming (Amazon)

Julia Roberts loistaa tässä sarjassa, jossa on ihan omanlaisensa outo ja vino tunnelma. Roberts esittää Heidi Bergmania, joka työskentelee Homecoming (kotiinpaluu) -nimisessä laitoksessa, jonka tarkoitus on sopeuttaa nuoria sotaveteraaneja takaisin siviilielämään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Mutta sen voi sanoa, että sarjan tarina on aivan ensiluokkaisen taitavasti rakennettu mysteeri. Katsojaa pidetään aluksi pimennossa kaikesta: mitä tapahtuu, miksi ja miten -kysymyksiä keritään hiljalleen ja kärsivällisesti auki.”

Juho Typön juttu 7.12.

Pose (HBO)

Pose on visuaalisesti näyttävä sarja, joka sijoittuu 1980-luvun lopun New Yorkin ball-kulttuuriin. Sarjan merkitys on kuitenkin pintaa syvemmällä.

”Sarja on merkitykseltään painavampi kuin toteutukseltaan. Koskaan aiemmin ei suuren rahan draamasarjassa valokeilaan ole astunut yhtä monta transsukupuolista hahmoa ja näyttelijää. Poseerauksessa ei olekaan kyse vain asenteesta, tanssista tai vaatteista vaan siitä, kuka saa poseerata.”

Kaisu Tervosen juttu 4.6.

Anton Vanha-Majamaan juttu 22.6.

Maniac (Netflix)

Yksi vuoden erikoisimmista sarjoista on Netflixin minisarja Maniac. Se kertoo kahdesta mielenterveys­potilaasta, jotka osallistuvat erittäin kokeilulliseen hoitomuotoon.

Sarjan retro-outo tulevaisuus ja psykedeelisen huuruinen tarina ovat paljon velkaa Philip K. Dickin tieteiskuvitelmille. Tyylilajeilla rohkeasti leikittelevän sarjan ohjaaja on True Detectiven ensimmäisen kauden ohjannut Cary Joji Fukunaga. Sarjan kirjoittaja Patrick Somerville oli yksi The Leftoversin kirjoittajista.

”Fukunagan Maniac on sijoitettu antoisan outoon, vähän nuhjuiseen lähitulevaisuuteen, joka on paljon velkaa menneisyyden scifille. Keskustietokoneessa on satoja vilkkuvia valoja, ja se puhuu ihmisäänellä, pyörillä liikkuvat pikkurobotit keräävät roskia kaupungissa, ja lääkeaineen avulla voidaan saada potilas kokemaan vahvasti todentuntuisia hetkiä.”

Timo Peltosen arvio 2.10.

Babylon Berlin (Areena)

Babylon Berlin sijoittuu Berliinin öiseen alamaailmaan 1920–1930-lukujen vaiheessa. Sarja on Saksan historian kallein tv-tuotanto. Se näkyy rikosmysteerissä muutenkin kuin visuaalisesti vaikuttavina lavasteina.

”Onneksi rahaa käytettiin järkevästi. Sen voi päätellä moniulotteisesta käsikirjoituksesta, onnistuneista näyttelijävalinnoista ja usein yksityiskohdissakin näkyvästä tuotannon huolellisuudesta. Tulos on siis euro noiria parhaimmillaan. Rikostarinaa elävöittää kireä ilmapiiri metro­polissa, jossa monet räikeät epäkohdat pohjustavat tarvetta sosiaaliseen ja poliittiseen muutokseen.”

Petri Immosen arvio 10.11.

Atlanta (Fox)

Atlanta on yksi viime vuosien kehutuimpia uusia sarjoja. Atlantan hiphop-skeneen sijoittuva sarja on monilahjakkuus Donald Gloverin teos. Glover käsikirjoittaa, esittää pääosassa olevaa Earnia ja osittain ohjaa sarjaa. Muun muassa Solo-elokuvan Lando Calrissianin roolista tuttu Glover tekee itsekin musiikkia Childish Gambino -artistinimellä. Hänen This is America -videotaan on katsottu Youtubessa yli 450 miljoonaa kertaa.

Atlantan huumori on mustaa, monessa mielessä. Suurin osa hauskuudesta rakentuu Earnin itse asiassa melko vakavan hahmon kautta: Earn on rajalla hoippuva hahmo, jonka Princeton-tausta erottaa hänet aina kaveriporukasta mutta jota yhteiskunta kohtelee yhtä mustana kuin muitakin.”

Tuomo Yrttiahon arvio 6.6.

Sharp Objects (HBO)

Kahdeksanosainen Sharp Objects on vuoden parhaita lyhytsarjoja. Myös Gone Girlin kirjoittanut kirjailija Gillian Flynn oli mukana käsikirjoittamassa tätä sovitusta romaanistaan.

Amy Adams esittää alkoholisoitunutta toimittajaa, joka palaa kotiseudulleen raportoimaan murhatapauksesta. Menneisyyden arvet alkavat aueta ja esiin vyöryy pimeyttä. Tunnelmaltaan sarja tavoittaa samoja syviä ja uhkaavia sävyjä kuin True Detectiven ensimmäinen kausi.

Kaisu Tervosen arvio 9.7.

Wild Wild Country (Netflix)

Vuoden dokumenttisarja on uskomaton kertomus intialaisen gurun Bhagwan Shree Rajneeshin, joka tunnetaan myös nimellä Osho, yhteisön yhteenotosta amerikkalaisen yhteiskunnan kanssa 1980-luvulla. Juuri kun kuvittelee, ettei tilanne voi enää tästä hurjemmaksi muuttua, niin juuri sellaiseksihan se sitten muuttuu.

Arviossa kerrotaan minkälaista meininkiä on luvassa:

”Vaikka avausjaksossa päästään todistamaan Bhagwanin seuraajien onnellisuutta ja nähdään pikaväläyksiä tulevasta, kuten tuliaseita, FBI-tutkijoita ja villiä terapiaa ilman vaatteita, varsinaisesti sarja tempaa mukaansa vasta kakkosjakson alussa.”

Timo Peltosen juttu 1.5.

Bojack Horseman, viides kausi (Netflix)

Mikä on paras sarja, jota todennäköisesti et ole vielä katsonut? Vastaus on Bojack Horseman.

Bojack Horseman kertoo päähenkilönsä, hasbeen-tv-näyttelijän, yrityksistä elää addiktioidensa ja traumojensa kanssa ja löytää jonkinlainen yhteys ympärillään oleviin ihmisiin – ja eläimiin. Samalla se tekee sattuvaa satiiria viihdeteollisuudesta, julkkiskulttuurista ja mediasta. Se on samaan aikaan hauska ja koskettava, välillä pähkähullu ja hetkittäin järkyttävä.

”Televisiossa ei ole koskaan nähty mitään tällaista. Kaiken lisäksi sarja vain paranee kausi kaudelta. Siksi Bojack Horseman on Netflixin paras sarja ja siksi kriitikot kaikkialla rakastavat sitä.”

Jussi Ahlrothin juttu 8.10.

Sorjonen, toinen kausi (Areena)

Suomalaisen uuden dekkarisarjan kärjessä on edelleen Sorjonen. Toisella kaudella käsikirjoitukset ovat ensimmäistä ovelampia. Koko sarjaa kantaa kuitenkin Ville Virtasen omistautuvat roolityö yliälykkäänä poliisitutkijana.

”Sorjosta esittävä Ville Virtanen tekee lopulta melko tyypillisestä rikostutkijahahmosta omanlaisensa herkän mutisijan, ainoan hahmon, josta katsoja todella kiinnostuu.”

Tuomo Yrttiahon arvio 7.10.

Karppi (Areena)

Suomalaisen uuden dekkarin nousua jatkaa Sorjosen jälkeen koko kauden pituisen tarinan kertova, Helsinkiin sijoittuva Karppi. Pihla Viitala näyttelee omien ongelmiensa kanssa kamppailevaa rikosetsivää Sofia Karppia.

Vertailukohtia löytyy toki pohjoismaisista edeltäjistä.

”Jos ja kun on pakko vertailla, on Karppi lähempänä tanskalaisen Rikoksen pitkänmatkan mysteeriä kuin synkkyydellä koukuttanutta Siltaa. HS:n haastattelussa 14. maaliskuuta Rantala [yksi sarjan käsikirjoittajista] kertoikin Rikoksen toimineen varhaisena esikuvana. Se näkyy rakenteessa. Murhatutkimus laajenee pikkuhiljaa koskettamaan useita ihmisiä, ja vaikka vesiperät seuraavat toisiaan, keriytyy juoni vähitellen auki.”

Tuomo Yrttiahon arvio 13.3.

Bullets (Elisa Viihde)

Karpin jälkeen kotimaisessa dekkarijatkumossa on vuorossa Bullets. Se on suomalais-saksalais-belgialainen yhteistyö, mikä näkyy sarjan budjetissa. Tšetšeniasta paennutta turvapaikanhakijaa Madina Taburovaa esittää Game of Thronesin Shaen roolista tunnettu saksalainen Sibel Kekilli.

Huumepoliisi Timo Viita (Tommi Korpela) ja rikosetsivä Mari Saari (Krista Kosonen) selvittävät Taburovan mysteeriä.

Kansainvälisen tason jännärin on ohjannut Pete Riski. Hän on aiemmin ohjannut mm. Lordin Dark Floors -elokuvan, mainoksia Suomessa ja ulkomailla sekä mm. Lordin näyttäviä musavideoita.

”Sarjan koukku on naisissa. Keskeiset henkilöt poliiseista terroristeihin ovat naisia. Bulletsissa sukupuoliteemaan on liitetty myös korostettua empatiaa.”

Leena Virtasen arvio 19.10.

Sunnuntailounas (CMore)

Pasilan ja Ihmisten puolueen tekijän Atte Järvisen kirjoittamassa ja ohjaamassa sarjassa eläköitynyt isä Tauno (Taneli Mäkelä) päättää aloittaa uuden perinteen: hän kutsuu toisistaan etääntyneet perheenjäsenet viikoittaisen lounaan ääreen jutustelemaan. Tuloksena on piikittelevää huumoria erilaisista ihmistyypeistä.

”Sarjan rakenne on nokkela, ja Järvinen onnistuu jälleen luomaan riemukkaan absurdeiksi vedettyjä hahmoja, joista löytyy ajalle hyvin tunnistettavia piirteitä. Sunnuntailounas edustaa hyvin harvinaista genreä, älykästä kotimaista perhekomediaa.”

Laura Kytölän arvio 31.3.

Nyt.fi luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Netissä leviää viraali teoria, jonka mukaan yksi perhepizza on enemmän kuin kaksi normaalia – Testasimme, voiko järjetön väite pitää paikkansa

 2. 2

  Gillette ilmoitti alkavansa mainoksissaan ”haastaa miehisyyteen liittyvää kuvastoa” ja teki mainoksen jossa miehet ovatkin kilttejä – sai niskaansa viharyöpyn

 3. 3

  2 pizzaa, 1 pelti: Näin saat kaksi pakastepizzaa mahtumaan yhdelle uunipellille samaan aikaan

 4. 4

  Keskustelu elokuvien valkopesusta on edennyt syvälle – nyt internet tonkii 2300 vuotta vanhan Ptolemaioksen suvun genetiikkaa päättääksen Lady Gagan sopivuudesta rooliin

 5. 5

  Suomi haluaa välttää Trump-vaalien kohtalon – valtio ja Facebook sopivat niistä keinoista, joilla vaaleihin varaudutaan

 6. 6

  Perussuomalaiset syyttää Facebookia sensuurista, somejätti puolustautuu: ”Käymme keskustelua selittääksemme, mitä voi julkaista”

 7. 7

  Lasten ja nuorten intohimona on tehdä erilaisia ”haasteita” eli challengeja – nyt Youtube kieltää vaaralliset ja samalla listaa ne lukemattomat eri tavat joilla ihmiset ovat idiootteja

 8. 8

  Ghostbustersista tulee uusi elokuva ja se sivuuttaa vuoden 2016 epäonnistuneen ”naisversion”

 9. 9

  Opin naistutkimuksen luennolla, että säälimätöntä vallankäyttöä on kaikkialla – ja se tuntui parikymppisestä maalaispojasta uskomattomalta

 10. 10

  Kotipizza kehitti erikoislämpölaatikon, jossa pizzan pitäisi tulla kotiovelle 60-asteisena – pikatestissä kilpailijatkin pääsivät lähemmäksi tavoitetta

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Netissä leviää viraali teoria, jonka mukaan yksi perhepizza on enemmän kuin kaksi normaalia – Testasimme, voiko järjetön väite pitää paikkansa

 2. 2

  Gillette ilmoitti alkavansa mainoksissaan ”haastaa miehisyyteen liittyvää kuvastoa” ja teki mainoksen jossa miehet ovatkin kilttejä – sai niskaansa viharyöpyn

 3. 3

  Keskustelu elokuvien valkopesusta on edennyt syvälle – nyt internet tonkii 2300 vuotta vanhan Ptolemaioksen suvun genetiikkaa päättääksen Lady Gagan sopivuudesta rooliin

 4. 4

  Opin naistutkimuksen luennolla, että säälimätöntä vallankäyttöä on kaikkialla – ja se tuntui parikymppisestä maalaispojasta uskomattomalta

 5. 5

  Ghostbustersista tulee uusi elokuva ja se sivuuttaa vuoden 2016 epäonnistuneen ”naisversion”

 6. 6

  2 pizzaa, 1 pelti: Näin saat kaksi pakastepizzaa mahtumaan yhdelle uunipellille samaan aikaan

 7. 7

  Suomi haluaa välttää Trump-vaalien kohtalon – valtio ja Facebook sopivat niistä keinoista, joilla vaaleihin varaudutaan

 8. 8

  Lasten ja nuorten intohimona on tehdä erilaisia ”haasteita” eli challengeja – nyt Youtube kieltää vaaralliset ja samalla listaa ne lukemattomat eri tavat joilla ihmiset ovat idiootteja

 9. 9

  Hampurilaisravintola Bun2Bun aiheutti epäilyksiä vaihtamalla lihapihvit kokonaan ”amerikkalaiseen ihmetuotteeseen” – testasimme miltä se maistuu, jos muuten syö lihaa mielellään

 10. 10

  Kotipizza kehitti erikoislämpölaatikon, jossa pizzan pitäisi tulla kotiovelle 60-asteisena – pikatestissä kilpailijatkin pääsivät lähemmäksi tavoitetta

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Tämä tanskalainen vodkamainos on nyt paras asia internetissä, koska pääosassa on absurdein suomalainen dialogi koskaan – kysyimme tekijöiltä, mitä heidän päässään liikkuu

 2. 2

  Netissä leviää viraali teoria, jonka mukaan yksi perhepizza on enemmän kuin kaksi normaalia – Testasimme, voiko järjetön väite pitää paikkansa

 3. 3

  Opin yläasteella, ettei kouluilla ole minkäänlaista ratkaisua yhteen kiusaamisen kipeimmistä muodoista – sitten löysin apua paikasta, josta aikuiset olivat eniten huolissaan

 4. 4

  Gillette ilmoitti alkavansa mainoksissaan ”haastaa miehisyyteen liittyvää kuvastoa” ja teki mainoksen jossa miehet ovatkin kilttejä – sai niskaansa viharyöpyn

 5. 5

  Menikö Hitler-Fingerpori ohi? Niin meni muiltakin – tavoitimme Pertti Jarlan, näin hän selittää

 6. 6

  Perussuomalaiset syyttää Facebookia sensuurista, somejätti puolustautuu: ”Käymme keskustelua selittääksemme, mitä voi julkaista”

 7. 7

  Game of Thronesin viimeisen kauden alkamispäivä on julkistettu: 14. huhtikuuta

 8. 8

  Suomi haluaa välttää Trump-vaalien kohtalon – valtio ja Facebook sopivat niistä keinoista, joilla vaaleihin varaudutaan

 9. 9

  Hampurilaisravintola Bun2Bun aiheutti epäilyksiä vaihtamalla lihapihvit kokonaan ”amerikkalaiseen ihmetuotteeseen” – testasimme miltä se maistuu, jos muuten syö lihaa mielellään

 10. 10

  Opin naistutkimuksen luennolla, että säälimätöntä vallankäyttöä on kaikkialla – ja se tuntui parikymppisestä maalaispojasta uskomattomalta

 11. Näytä lisää
Luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Autoista tuli niin hyviä, että kuljettajien ajotaidot romahtivat – tämä perusasia unohtuu monelta ja talvella sen kuulee lähes joka risteyksessä

 2. 2

  Jussi Halla-aho: Twitter-tilini on lukittu

 3. 3

  Vierailimme Saariselän luksus­loma­kylässä, jossa yöpyvät Hollywood-tähdet – Omistaja Jussi Eiramo kertoo HS:lle, miksi hän maksoi ”muutaman miljoonan” rakentaakseen nykytaide­gallerian keskelle korpea

  Tilaajille
 4. 4

  NBA-tähden vaimolta viiltävä kuitti Donald Trumpille, joka tarjosi 2 900 dollarilla pikaruokaa jalkapallomestareille: ”Ei mitään 10 sentin dippiä”

 5. 5

  Oulun imaamilla on vahva viesti seksuaalirikoksista epäillyille miehille: ”Te olette leimanneet koko muslimiyhteisön”

 6. 6

  Helsingin liikenne takkuaa torstaina: Junia peruttu, kaikkia katuja ei mitenkään ehditä aurata – ”Vähän realismia toivoisin”

 7. 7

  Netissä leviää viraali teoria, jonka mukaan yksi perhepizza on enemmän kuin kaksi normaalia – Testasimme, voiko järjetön väite pitää paikkansa

 8. 8

  ”Se on täysin seko­päistä” – Ruotsalaiset hullaannuttanut huuli­täytetrendi leviää myös Suomessa, eikä toimintaa valvo kukaan

  Tilaajille
 9. 9

  Kimi Räikkönen vietti talvipäivää perheensä kanssa – teki sen, mitä moni muukin perheenisä tekee pulkkamäkeen päästessään

 10. 10

  Nämä sanat kannattaisi sanoa monelle vanhemmalle, vaikka minut ne saivatkin itkemään

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Nämä sanat kannattaisi sanoa monelle vanhemmalle, vaikka minut ne saivatkin itkemään

 2. 2

  Autoista tuli niin hyviä, että kuljettajien ajotaidot romahtivat – tämä perusasia unohtuu monelta ja talvella sen kuulee lähes joka risteyksessä

 3. 3

  Netissä leviää viraali teoria, jonka mukaan yksi perhepizza on enemmän kuin kaksi normaalia – Testasimme, voiko järjetön väite pitää paikkansa

 4. 4

  ”Se on täysin seko­päistä” – Ruotsalaiset hullaannuttanut huuli­täytetrendi leviää myös Suomessa, eikä toimintaa valvo kukaan

  Tilaajille
 5. 5

  New Yorkin rotat puolustavat reviiriään vimmatusti – Maailman vallannut jyrsijä yllättää yhä tutkijat käytöksellään

 6. 6

  Lumimyräkkä sotkee torstaina Etelä-Suomen liikenteen, Finnair peruu yli 40 lentoa – Tieliikennekeskus: Pysykää kotona, jos mahdollista

 7. 7

  Vierailimme Saariselän luksus­loma­kylässä, jossa yöpyvät Hollywood-tähdet – Omistaja Jussi Eiramo kertoo HS:lle, miksi hän maksoi ”muutaman miljoonan” rakentaakseen nykytaide­gallerian keskelle korpea

  Tilaajille
 8. 8

  Asukas jonotti edullista kotia hyvällä paikalla 27 vuoden ajan – Vain sinnikkäimmät saivat asumisoikeus­asunnon Kalasataman kupeesta

 9. 9

  Vuosikausia odotettu suomalainen suurelokuva Iron Sky 2 on valtava pettymys – ”Aivan hirveän huono elokuva”, kirjoittaa HS:n elokuvakriitikko yhden tähden arviossaan

 10. 10

  Oulun imaamilla on vahva viesti seksuaalirikoksista epäillyille miehille: ”Te olette leimanneet koko muslimiyhteisön”

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Vuosaarelaisen kaunottaren turhamaisuus pöyristyttää ihmisiä – Mutta lopulta he itkevät, sillä Jasmin Koskirannan tarina onkin suurempi

  Tilaajille
 2. 2

  Keksijänero loi miljardituotteen ja joutui tyttärensä syrjäyttämäksi – Suomalaista Polaria ja sen perustajan traagista kohtaloa ympäröi hiljaisuuden muuri

  Tilaajille
 3. 3

  Vuoden paras Fingerpori -äänestys keräsi yli 23 000 ääntä – ”Hieno valinta”, toteaa Pertti Jarla yleisön suosikista ja paljastaa omansa

 4. 4

  Radikaalit pääsivät niskan päälle perussuomalaisten nuorisojärjestössä – suljetulla keskustelupalstalla julistetaan rotuoppia ja haukutaan Halla-ahoa

  Tilaajille
 5. 5

  Nämä sanat kannattaisi sanoa monelle vanhemmalle, vaikka minut ne saivatkin itkemään

 6. 6

  Sähköhammasharjakin voi jättää hampaat likaisiksi – yleinen harjaustekniikka pilaa koko sähköharjan idean, sanoo asiantuntija

 7. 7

  Kirkon perustuksista kaivettiin kyynärän mittainen kuparikapseli Vantaalla – Sisältä löytyi viesti menneisyydestä

 8. 8

  Miksi suomalaismiehet hakevat puolisonsa Aasiasta? Tästä kertoo Ylen Tuontirakkautta-sarja, joka suututti osallistujapariskunnan

 9. 9

  Yksi aikakausi päättyy: Helsingin Hämeentie suljetaan autojen läpiajolta ensi kuun jälkeen – lopullisesti

 10. 10

  Tällainen on kahdeksan lapsen hyväksikäyttö­tapaus: Kalliolaismies saalisti tyttöjä Instagramissa – Tuomittu pyysi 14-vuotiasta tyttöä vaikenemaan seksistä

 11. Näytä lisää