Soitimme lihamestarille, joka kehitti 30 prosenttia lihaa sisältävän ”vegepihvin”, eli ”lihamiehen hybridin” – näin hän kuvitteli tuotteen toimivan - Nyt.fi | HS.fi

Soitimme lihamestarille, joka kehitti 30 prosenttia lihaa sisältävän ”vegepihvin”, eli ”lihamiehen hybridin” – näin hän kuvitteli tuotteen toimivan

Kivikylän kotipalvaamon Jari Laihosen mukaan tuote maistui hyvältä, mutta kuluttajat eivät sitä löytäneet.

8.1.2019 12:59

Kasvisruokavaliot ja sen eri muodot ovat trendikkäitä, eikä se ole jäänyt lihataloilta huomaamatta.

Atria mainoslauseessa ”kasvis on lihan kaveri”, ja HK:n tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa ”porsas-porkkanajauhis”, jossa jauhelihan sekaan on sotkettu neljännes porkkanaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat