Mikä tekee ravintolasta hyvän? Näin Nyt-liitteen kriitikot arvioivat ravintolat - Nyt.fi | HS.fi

Mikä tekee ravintolasta niin hyvän? Näin Nytin ravintolakriitikko erottelee jyvät ja akanat

Tässä jutussa kerromme, miten Nyt-liitteen ravintola-arviot kirjoitetaan ja mihin ammatikseen ravintoloita arvioiva kiinnittää huomionsa.

18.1.2019 10:14

Ravintolat herkkuineen ja juomineen edustavat vuosikymmenestä toiseen ihmisten elämässä jotain erityistä. Meistä harva syö valkeilta pöytäliinoilta päivittäin, joten kun ravintolaa valitaan, toiveissa on useimmin löytää paras tai ainakin tunnelmaan sopivin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat