Ympäri maailman Youtubesta katsotaan nyt suomalaista kymmenen lapsen äitiä, joka herää kello 2.55 urheilemaan, soittamaan pianoa ja rukoilemaan

Keski-Suomessa asuvan perheen elämää on katsottu jo kymmeniä miljoonia kertoja. Äkkisuosio nostatti myös kulmakarvoja: onko suosio totta?

Tämän hetken suosituin suomalainen sisältö Youtubessa käsittelee keskisuomalaista perhearkea.

Videot ovat kieltämättä hauskoja. Viimeisimmässä toppahaalareihin puetut perheen pienimmät iloitsevat paksussa hangessa, kun lumilinkoa työntävä isoveli puhaltelee lunta päälle ja isosisko laskee pihapolkua lumilaudalla.

Välillä tapahtumia ikuistava äiti kääntää kameran itseensä ja selostaa edellispäivien tapahtumia: aura-auto jätti saapumatta ja perhe jäi lumimottiin. Kaiken lisäksi pyykinpesukone hajosi ja viikonlopun aikana piti turvautua nyrkkipyykkiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Muutamaa päivää aiemmin julkaistulla videolla vietetään perheen kuopuksen syntymäpäivää. Valkoisiin teepaitoihin ja sinisiin farkkuihin sonnustautunut sisaruskatras laulaa onnittelulaulun ja opettaa tuoretta yksivuotiasta puhaltamaan kynttilän sammuksiin.

Muilla videoilla näkyy, kuinka perheenä käydään myös uimassa, saunassa ja leikkimässä, ja hiekkalaatikon rakentamiseen hankitaan puskutraktori.Tällaiselta näyttää perhearki Taina Licciardo-Toivolan videoissa, joista tuli hetkessä valtavan suosittuja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tilaajamäärän perusteella kanava yksi suosituimmista suomalaiskanavista ja Taina Licciardo-Toivola yksi seuratuimmista some-suomalaisista.

Edellä ovat lähinnä Kimi Räikkönen Instagram-seuraajillaan sekä kruunupyyläinen Jennifer Käld, jolla on miljoonayleisö nuorisosovellus TikTokissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Nuorten hittisovellus on nyt TikTok, ja siellä suomalainen 17-vuotias lukiolainen Jennifer Käld on maailmantähti

Lue lisää: Kimi Räikkönen on maailmantähtien joukossa Instagramissa täydellinen poikkeus – hänen Story-fiidinsä on täynnä toinen toistaan kökömpiä ja poskettomampia pieniä hetkiä

Licciardo-Toivolan vajaat 80 videota ovat keränneet vajaassa kolmessa kuukaudessa 45 miljoonaa katselukertaa ja kanavalle 490 000 tilaajaa. Suomalaiselle sisällöntuottajalle luvut ovat erityisen suuria, vaikka toki englanninkielinen sisältö tarkoittaa globaalia yleisöä.

Samalla videoiden ruotimiseen on perustettu lukuisia suomen- ja englanninkielisiä keskusteluryhmiä. Niihin kirjoitetaan tuhansia kommentteja.

Suomalais-australialaisen perheen kotikielenä on englanti, vaikka pienimmät lapset huutelevatkin välihuomioita suomeksi. Google-hakujen perusteella katsojat löytyvät ennen kaikkea Suomesta ja Australiasta sekä Manner-Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta.

Kanavalle on syntynyt kansainvälinen fanikunta ja itse videoista on tullut näkyvä someilmiö.

Nyt onkin oiva aika katsoa, mistä tässä on kyse.

Taina Licciardo-Toivola vastaa kieltävästi haastattelupyyntöön sillä perusteella, ettei lehdistö maksa haastatteluista. Hän kuitenkin suostuu kysyttäessä kertomaan joitakin perustietoja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Licciardo-Toivola alkoi julkaista videoita perhearjesta joulukuussa 2017 kymmenennen lapsen syntymän jälkeen. Huvin vuoksi, hän kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Perheeni ja minä rakastamme tämän kanavan tekemistä”, hän kertoo Nyt.fille.

Vaikka äiti tuo videoilla perhettään julkisuuteen, hän pyrkii jossakin määrin pitämään kiinni myös perheen yksityisyydestä. Hän ei esimerkiksi lastensa turvallisuuden vuoksi halua kertoa, missä perhe nykyisin asuu.

Licciardo-Toivola ei ole myöskään perheen oikea sukunimi vaan alias, jota perheen jäsenet käyttävät Youtuben lisäksi myös Instagramissa, jossa Tainalla on liki satatuhatta seuraajaa.

Mikä videoissa sitten vetää?

Ainakin perheen koko ja siihen liittyvä oletus hankalasta arkielämästä. Lukuiset katsojat eivät kommenttien perusteella kykene käsittämään, miten suurperheen elämä näyttää rullaavan noinkin jouhevasti.

Joillekin Taina Licciardo-Toivola on sankari.

Suurperheen yhteiselo on iloista ja harmonista, kun järjestelmällinen äiti johtaa taloutta rakkaudella ja vanhempien sisarusten avulla. Tiivis perhe tekee kaiken yhdessä, eikä riitoja ole.

Kertomus kaikkivoivasta suurperheen äidistä selvästi vetoaa.

Liioittelematta voi sanoa suosion kasvaneen räjähdysmäisesti marraskuun alussa, kun äiti julkaisi ensimmäisen osan aamurutiineistaan kertovasta videosarjasta.

Siinä Taina kertoo heräävänsä aamuisin kello 2.55. Sen jälkeen hänellä on kolme tuntia omaa aikaa rukoilla, tehdä kotitöitä, urheilla, soittaa pianoa ja editoida videoita ennen kuin lapset heräävät.

”Päivä ilman suunnitelmaa on helposti hukattu”, hän sanoo videolla.Tähän päivään mennessä video on katsottu yli 11 miljoonaa kertaa. Tykkäyksiä on 130 000 ja kommenttejakin liki 10 000. Niistä paistaa lähinnä ihailu:

Ihmenainen.

Ihana perhe, ole superäiti! Lapsenne ovat mahtavia.

Kymmenen lasta ja silti näytät niin nuorekkaalta ja hyväkuntoiselta, vau.

Talonne on tosi, tosi iso, ja vau, lapsenne ovat upeita.

Käytännössä palautteen voi tiivistää hokemiin: Noin puhdasta. Noin iso kotitalo. Noin monta lasta. Noin hyväkäytöksisiä. Noin täydellistä.

Kommenttilaarista kuuluu kuitenkin myös napinaa, ja yhtäkkisen suosion myötä palstoilla alkoi tietysti myös rumien puhuminen ja perhe-elämän syväluotaava ruotiminen.

Tuben katsojat arvioivat (ja arvailevat) muun muassa perheen kasvatustapoja, uskonnollisuutta sekä ruokavaliota, joka äidin mukaan on vegaaninen.

Kaikkien kysymysten käsittely ei kuulu julkisuuteen.

Joukossa on kuitenkin myös paljon kysymyksiä, joita kanavan vähintään sadat tuhannet fanit voivat perustellusti kysyä.

Kuten: Onko kanavan suosio aitoa vai huijausta?

Tämä on ollut yksi suurimmista kysymyksistä.

Kanavan kasvu oli äkillinen ja räjähdysmäinen: marraskuussa tilaajakanta kasvoi liki nollasta yli 200 000:een vain viidessä päivässä. Ennätyspäivänä tilaajia uusia tuli peräti 62 000, mutta sittemmin tahti on tasaantunut muutaman tuhannen tilaajan päivätahtiin.

Monet ovatkin väittäneet kanavan kasvua keinotekoiseksi, sillä kasvupyrähdykset vaikuttavat luonnottomilta.

Ostetut tilaajat ja katselukerrat ovat todellinen riesa, jonka pienentämiseksi Youtube tekee paljon töitä. The New York Timesin viime elokuussa tekemä selvitys osoitti, että suosion keinotekoinen pönkittäminen on paitsi hyvin helppoa, myös halpaa.

Netissä kaikki on kaupan: tilaajat, kommentit, tykkäykset.

Licciardo-Toivola sanoo Nyt.fille, ettei hän ole tehnyt tällaisia ostoja kasvattaakseen suosiotaan.

”En ole hyvä teknologian käytössä, joten en edes tiennyt, että niitä voi ostaa. Kanavani kasvoi oikealla, reilulla ja rehellisellä tavalla. Kysyin pojiltani, miten kaikki tehdään Youtubessa”, Licciardo-Toivola kirjoittaa ja lisää perään huvittuneisuudesta kielivät lol-lyhenteen.

Licciardo-Toivola vaikuttaa puhuvan totta.

Huijauksesta kielisi epäsuhta, jossa kanavalla olisi paljon tilaajia mutta vähän katselukertoja. Näin ei ole.

Tyypillisesti Licciardo-Toivolan videot ovat keränneet noin 200 000–300 000 katselukertaa, mikä on noin 50 prosenttia suhteessa tilaajamäärään. Mikäli tilaajat olisivat ostettuja, luku olisi paljon lähempänä nollaa.

Sosiaaliseen mediaan perehtynyt tietokirjailija ja kouluttaja Harto Pöngän mukaan aitouden puolesta puhuu myös se, että tilaajien ja katsomismäärien käyrät muistuttavat toisiaan. Toisin sanoen tilaajia on tullut lisää suunnilleen samaa tahtia kuin katselukertoja.

Lisäksi videot keräävät toistuvasti jopa tuhansia kommentteja ja tykkäyksiä.

”Suhdelukujen katsominen on sinänsä hyvä keino arvioida kanavan uskottavuutta. Jos on paljon katselukertoja eikä juurikaan kommentteja, se herättää epäilyksiä.”

Lyhyen selailun perusteella vanhatkin kommentit vaikuttavat aidoilta. Ihmisten jättämät kirjoitukset ovat usein persoonallisia, mitä on vaikea väärentää.

Katsotaanpa tarkemmin suursuosion käynnistänyttä videota aamurutiineista.

Kymmenet tuhannet tilaajat ilmestyivät katselemaan videota 11.–15. marraskuuta, jolloin myös päivittäiset katselukerrat kasvoivat miljooniin.

Samaan aikaan Taina Licciardo-Toivolaa alettiin hakea paljon myös Googlessa, mikä Pöngän mukaan tukee kanavan suosion uskottavuutta.

”Käyrä näyttää hetken orgaaniselta suosiolta, joka on tullut yksittäisestä kiinnostavasta videosta. Se on sitten levinnyt somessa ja keskustelupalstoilla sekä tietenkin Youtuben suositteluissa. Sen jälkeen katsomismäärät ovat hitaasti laskeneet.”

”Tässä kanavassa ei ole mitään epäilyttävää, mihin kiinnittäisin saman tien huomiota. Kun vloggaa englanniksi, on mahdollista saada nopeasti isokin suosio.”

Pöngän mukaan jonkinlaiseen ostettuun kampanjaan marraskuun aikana jää yhä pieni mahdollisuus, mutta ”kovin todennäköiseltä ei näytä”. Mikäli se pitäisikin paikkansa, asia olisi hankala osoittaa todeksi.

Taina Licciardo-Toivolasta perheineen kasvoi siis hetkessä somekuuluisuuksia, ja katsojilla luonnollisesti paljon kysymyksiä: miksi kaikki lapset puetaan sinivalkoisiin, miten perheen yltäkylläinen elämä on mahdollista?

Moni kysymys jää lopulta avoimeksi.

Videoilla perhe näkyy elävän suuressa omakotitalossa, jossa on lukuisia huoneita ja kerroksia sekä suuri piha, josta on muun muassa kiva ammuskella raketteja uutenavuotena.

”Jos pidämme siitä, päädymme ostamaan sen”, Taina Licciardo-Toivola sanoo ilotuliteostoksilla.

Pulasta ja puutteesta perhe ei näytä kärsivän, vaikka vanhemmilla ei ole viime vuosina ollut Suomessa juurikaan verotettavia ansio- ja pääomatuloja.

Videoiden suosio tuo toki mukanaan myös mainostuloja, jotka voivat olla suuretkin. Lisäksi heillä voi olla omaisuutta tai tuloja Australiasta.

Taina Licciardo-Toivolan näyttämän perheidyllin katsominen on koukuttavaa – lämminhenkinen ja iloa valava sisältö on jopa leikattu varsin taidokkaasti. Hän ei kuitenkaan paljasta kaikkea, mutta harva somessa paljastaakaan.

Joka tapauksessa perhe onnistui herättämään ihmisten uteliaisuuden. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan, mitä tuleman pitää.

Juttua muokattu 29. tammikuuta kello 15:42: Haastateltavan nimi korjattu.
Nyt.fi luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Yli 5 000 lukijaa äänesti vuoden parasta Fok_It-sarjakuvaa – tässä ovat niukasti ratkennut yleisön suosikki ja piirtäjän neljä omaa lempistrippiä

 2. 2

  Nuorisotutkijat miettivät, mikä ilmiö olisi erityisen suomalainen – Vastaus on kilju, ja nyt kansakunnan kiljumuistot on tarkoitus koota yhteen

 3. 3

  Fok_itin menestystarina alkoi 10 vuotta sitten homovitsistä, joka nyt hävettää – Oma ahdistus on oiva muusa, kun Joonas Rinta-Kanto piirtää hittisarjakuvaansa

  Tilaajille
 4. 4

  Kymmenet tuhannet lukevat Fok_It-sarjakuvaa, ja nämä stripit naurattivat lukijoita eniten – Äänestä viime vuoden parasta strippiä

 5. 5

  Foxin juontaja yritti haastatella historioitsijaa asiallisesti – päätyi sanomaan törkeyksiä ja kutsumaan haastateltavaa ”pikkuaivoiseksi ääliöksi”

 6. 6

  Eminem on kuuluisa räppäri mutta myös vanha sarjakuvasankari, ja selittää täydellisesti räppärin Twitter-raivon Netflixille

 7. 7

  Laulajatähti R. Kellyä syytetään nuorten naisten aivopesusta ja oudon seksuaalisen kultin johtamisesta, Kelly kiistää itse kaiken – tästä on kyse

 8. 8

  Musta näyttelijä lavasti rasistisen ja homofobisen hyökkäyksen, koska hän oli tyytymätön palkkaansa, sanoo poliisi – Näin Yhdysvaltoja repinyt vyyhti eteni

 9. 9

  Monet pojat harrastavat huonoa seksiä, koska eivät kuuntele tyttöjä, sanoo kehutun seksioppaan tehnyt kirjailija

 10. 10

  Ehdokkaat vuoden huonoimmaksi elokuvaksi on valittu – listan kärjessä seksiä harrastavia nukkeja sekä Holmes ja Watson

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Foxin juontaja yritti haastatella historioitsijaa asiallisesti – päätyi sanomaan törkeyksiä ja kutsumaan haastateltavaa ”pikkuaivoiseksi ääliöksi”

 2. 2

  Nuorisotutkijat miettivät, mikä ilmiö olisi erityisen suomalainen – Vastaus on kilju, ja nyt kansakunnan kiljumuistot on tarkoitus koota yhteen

 3. 3

  Yli 5 000 lukijaa äänesti vuoden parasta Fok_It-sarjakuvaa – tässä ovat niukasti ratkennut yleisön suosikki ja piirtäjän neljä omaa lempistrippiä

 4. 4

  Musta näyttelijä lavasti rasistisen ja homofobisen hyökkäyksen, koska hän oli tyytymätön palkkaansa, sanoo poliisi – Näin Yhdysvaltoja repinyt vyyhti eteni

 5. 5

  Monet pojat harrastavat huonoa seksiä, koska eivät kuuntele tyttöjä, sanoo kehutun seksioppaan tehnyt kirjailija

 6. 6

  Fok_itin menestystarina alkoi 10 vuotta sitten homovitsistä, joka nyt hävettää – Oma ahdistus on oiva muusa, kun Joonas Rinta-Kanto piirtää hittisarjakuvaansa

  Tilaajille
 7. 7

  Kymmenet tuhannet lukevat Fok_It-sarjakuvaa, ja nämä stripit naurattivat lukijoita eniten – Äänestä viime vuoden parasta strippiä

 8. 8

  Nämä ovat pelottavimmat hetket Muumilaakson tarinoissa – kolme jaksoa sensuroitiin Suomessa liian kammottavina

 9. 9

  Yksi elämän osa-alue tuo ihmisten piilotetut ennakkoluulot pintaan – ilmiö on erityisen kiusallinen nuorille liberaaleille

 10. 10

  Eminem on kuuluisa räppäri mutta myös vanha sarjakuvasankari, ja selittää täydellisesti räppärin Twitter-raivon Netflixille

 11. Näytä lisää
 1. 1

  Saturday Night Live pilkkasi hätätilajulistusta, ja Donald Trump sai tarpeekseen: ”Miten kanavat selviävät tästä ilman seuraamuksia?”

 2. 2

  Monet pojat harrastavat huonoa seksiä, koska eivät kuuntele tyttöjä, sanoo kehutun seksioppaan tehnyt kirjailija

 3. 3

  Internet on juuri nyt täynnä tästä kokoomuksen vaalimainoksesta tehtyjä pilaversioita – kokosimme kaikki parhaat

 4. 4

  Yksi elämän osa-alue tuo ihmisten piilotetut ennakkoluulot pintaan – ilmiö on erityisen kiusallinen nuorille liberaaleille

 5. 5

  Foxin juontaja yritti haastatella historioitsijaa asiallisesti – päätyi sanomaan törkeyksiä ja kutsumaan haastateltavaa ”pikkuaivoiseksi ääliöksi”

 6. 6

  Kymmenet tuhannet lukevat Fok_It-sarjakuvaa, ja nämä stripit naurattivat lukijoita eniten – Äänestä viime vuoden parasta strippiä

 7. 7

  Tieteisklassikko Dyynin uusi versio ilmestyy marraskuussa 2020 – näyttelijöinä tunnettuja tähtiä

 8. 8

  Nämä videot varapresidentti Mike Pencen puheista levisivät hetkessä ympäri nettiä, koska kukaan ei taputa hänelle

 9. 9

  Fok_itin menestystarina alkoi 10 vuotta sitten homovitsistä, joka nyt hävettää – Oma ahdistus on oiva muusa, kun Joonas Rinta-Kanto piirtää hittisarjakuvaansa

  Tilaajille
 10. 10

  Lavastiko musta näyttelijä raa’an pahoinpitelynsä? Kysymys synnytti riidan, joka kielii jälleen Yhdysvaltojen syvästä kahtiajaosta

 11. Näytä lisää
Luetuimmat
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Thaimaan rinnalle on noussut takuulämmin, monipuolinen ja melko edullinen lomakohde, jonne kaikki tuntuvat nyt matkaavan

 2. 2

  ”Luulin sitä vitsiksi” – Tanska alkaa eristää karkotuspäätöksen saaneita ulkomaalaisia viruskokeisiin erikoistuneelle pikkusaarelle

  Tilaajille
 3. 3

  Venäläiset hävittivät kaiken eteensä tulevan nykyisen Vantaan alueella 300 vuotta sitten – Keskeltä liikenteen melua löytyy kuitenkin vielä 1700-luvun aarre

 4. 4

  Uusi pettämätön matkakonsepti säästää rahaa, aikaa ja luontoa

 5. 5

  Iivo Niskanen kaatui mutta pinnisti takaisin kärkiryhmään – HS seuraa hetki hetkeltä yhdistelmäkilpailua

 6. 6

  Donald Trump palkittiin huonoimpien elokuvien Razzie-palkinnoilla – huomiota sai myös Trumpin ”loputon pikkumaisuus”

 7. 7

  ”Pesulla käyn milloin missäkin” – Riitta-Liisa Tauriainen muutti syvimpään Lappiin, ja 12 neliön koti on oikeasti peräkärry

  Tilaajille
 8. 8

  Tiede tarjoaa valoisan tulevaisuuden: Syöpä pysäytetään, lihaa saadaan ilman tappamista ja hiilidioksidi otetaan hyötykäyttöön

  Tilaajille
 9. 9

  IS: Antti Rinne menetti sairauden vuoksi liikuntakykynsä –”Nyt on tilanne se, että 150 metriä kävelen helposti”

 10. 10

  Udo Kier on näytellyt maailman arvostetuimmissa elokuvissa ja satoja miljoonia tuottaneissa kassamagneeteissa, ja nyt hän on tykästynyt suomalaiseen Timoon

  Tilaajille
 11. Näytä lisää
 1. 1

  Thaimaan rinnalle on noussut takuulämmin, monipuolinen ja melko edullinen lomakohde, jonne kaikki tuntuvat nyt matkaavan

 2. 2

  ”Pakko olla ylpeä, jos pystyy tuhoamaan kymmeneksi vuodeksi kokonaisen musiikkityylin” – Näin suomiräpistä tuli ensimmäisen kerran hittimusiikkia, kunnes kaikki alkoivat vihata sitä

  Tilaajille
 3. 3

  Kolmilapsinen helsinkiläisperhe päätti siirtää ruokaostokset verkkoon, eikä arki enää ollut entisensä – näin rahankulutus muuttui

  Tilaajille
 4. 4

  ”Pesulla käyn milloin missäkin” – Riitta-Liisa Tauriainen muutti syvimpään Lappiin, ja 12 neliön koti on oikeasti peräkärry

  Tilaajille
 5. 5

  SRV:n Majakka-tornitaloon valui vettä tuntien ajan Kalasatamassa – Asunnon ostaneet pettyneitä: ”Luotto ei ole korkealla”

 6. 6

  ”Luulin sitä vitsiksi” – Tanska alkaa eristää karkotuspäätöksen saaneita ulkomaalaisia viruskokeisiin erikoistuneelle pikkusaarelle

  Tilaajille
 7. 7

  Venäläiset hävittivät kaiken eteensä tulevan nykyisen Vantaan alueella 300 vuotta sitten – Keskeltä liikenteen melua löytyy kuitenkin vielä 1700-luvun aarre

 8. 8

  Saako syöpäpotilasta hieroa? Osa hierojista ei halua tehdä sitä – ja siinä on myös riskinsä

 9. 9

  ”Näyttäähän se irvokkaalta, kun pappi on maha pystyssä alttarilla” – Kallion kirkkoherra Riikka Reinan mukaan kirkossa rehottaa naisten vähättely

 10. 10

  Uusi pettämätön matkakonsepti säästää rahaa, aikaa ja luontoa

 11. Näytä lisää
 1. 1

  ”Pakko olla ylpeä, jos pystyy tuhoamaan kymmeneksi vuodeksi kokonaisen musiikkityylin” – Näin suomiräpistä tuli ensimmäisen kerran hittimusiikkia, kunnes kaikki alkoivat vihata sitä

  Tilaajille
 2. 2

  Miksi puoliso pettää? Psykoterapeutti Annikki Kaikkonen tutki uskottomuutta ja löysi kaksi toistuvaa tarinaa

  Tilaajille
 3. 3

  Japanissa harvinaiset airokalat ovat nousseet pintaan – Myös tutkijat uskovat historiallisen suuren maanjäristyksen olevan vain ajan kysymys

 4. 4

  Hyvänä nukkujana pidetty voi kärsiä vakavasta sairaudesta – nämä merkit kielivät, että uni ei ole normaalia

  Tilaajille
 5. 5

  Kolmilapsinen helsinkiläisperhe päätti siirtää ruokaostokset verkkoon, eikä arki enää ollut entisensä – näin rahankulutus muuttui

  Tilaajille
 6. 6

  ”Olen tehnyt paljon väärää, maannut avio­miesten ja perheen­isien kanssa” – Pienessä suomalais­kaupungissa asuu entinen prostituoitu ja ihmis­kaupan uhri

  Tilaajille
 7. 7

  Suvi Pitkänen sai huuliinsa pistoshoidosta kudosvaurion, eivätkä ne palaa koskaan ennalleen – ”Epäonnistuneiden hoitojen tuloksia näkee kadulla aivan liian usein”, sanoo plastiikkakirurgi

  Tilaajille
 8. 8

  Oman työhakemuksen perään kannattaa soittaa vain yhdestä syystä – kolme rekrytoinnin ammattilaista kertoo, miten onnistut työnhaussa

 9. 9

  Elina Mäkinen, 25, on poikkeusyksilö, joka pysyy hengissä jäisessä vedessä lähes puoli tuntia – ”Antureiden mukaan minun pitäisi olla kuollut”

 10. 10

  Saturday Night Live pilkkasi hätätilajulistusta, ja Donald Trump sai tarpeekseen: ”Miten kanavat selviävät tästä ilman seuraamuksia?”

 11. Näytä lisää