Filippiiniläistä ja espanjalaista ruokakulttuuria yhdistelevästä Platitosta voi povata pikkuhittiä – illan paras annos on taivaallinen mustekalaceviche - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

Filippiiniläistä ja espanjalaista ruokakulttuuria yhdistelevästä Platitosta voi povata pikkuhittiä – illan paras annos on taivaallinen mustekalaceviche

Suomessa 25 vuotta asunut filippiiniläinen omistaja Arzel Henson arvelee konseptiaan uniikiksi jopa maailman mittakaavassa.

Leipästen päälle saa esimerkiksi avokadoa tai rapua. Mustekalaceviche osoittautui taivaalliseksi. Kuva: Mikko Suutarinen

Julkaistu: 31.1.2019 11:33

Platito

PIKATESTI

Missä? Hämeentie 94.

Koska? Ti–to 15–23, pe–la 15–24, su 16–22.

Paljonko? Pinchot 3–3,50 e, filippiiniläiset cevichet 8,90–9,90 e, tapaslajitelmat 15 e, jälkiruuat 3,50–9 e.

Hermannin ja Vallilan Paavalin kirkon kulmat eivät ole olleet Helsingin ravintolakulttuurin kuuminta aluetta – vielä.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat