Haaviston mukaan lyijytöntä bensiiniä kehitettiin ensin Suomessa ja muu maailma seurasi perässä – tarkistimme tämän ja muut faktat Ylen tentistä, tässä parhaat palat giffeinä - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

Haaviston mukaan lyijytöntä bensiiniä kehitettiin ensin Suomessa ja muu maailma seurasi perässä – tarkistimme tämän ja muut faktat Ylen tentistä, tässä parhaat palat giffeinä

Vihreiden pätkäpuheenjohtaja Pekka Haavisto kiisti Ylen yksilötentissä, että hän aikoisi jatkaa tehtävässään kesän jälkeen. Haaviston mukaan hänen pestinsä sisältää kahdet vaalit ja mahdolliset hallitusneuvottelut.

Vihreiden puheenjohtaja Pekka Haavisto osallistui Ylen yksilötenttiin torstaina.

Julkaistu: 22.3.2019 15:50

Eduskuntavaalit ovat kohta täällä!

Hallituksen kaatumisen jälkeen kaikki puolueet ehdokkaineen ovat päässeet kylänraiteille ja toreille vakuuttamaan äänestäjiä siitä, että juuri he tietävät, mitä Suomessa pitää tehdä seuraavaksi.

Samalla puolueiden puheenjohtajat osallistuvat viestimien ja etujärjestöjen puheenjohtajapaneeleihin sekä Yleisradion yksilötentteihin. Käymme läpi kaikkien puheenjohtajien yksilötentit ja tarkastamme, miten hyvin puheet pitävät paikkansa.

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?