Perinteikäs ”Kuusihokki” muuttui Meicuksi: Kaunis ravintola kompuroi pääruokien kanssa - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

Perinteikäs ”Kuusihokki” muuttui Meicuksi: Kaunis ravintola kompuroi pääruokien kanssa

Meilahden ”Kuusihokki” tunnetaan nyt nimellä Meiccu. Puitteet ovat kohdallaan, mutta ruoka vaatii petraamista.

Meicun seiniä peittävät alkuperäiset, hotelli Vaakunasta yli jääneet visakoivupaneelit. Valaisimet on suunnitellut Paavo Tynell.

Julkaistu: 10.4.2019 11:10

Meiccu

★★★

Missä? Pihlajatie 34, p. 010 841 9191, meiccu.fi.

Koska? Ma–to 10–23, pe 10–24, la 11–24 (brunssi 11–16) ja su 11–17 (tarjolla vain brunssi)

Paljonko? Alkuruuat 6–17,50 e, pääruuat 17,50–29 e ja jälkiruuat 5–11 e. Brunssi 22 e.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat

Uusimmat