Analyysi: Putous kerää nyt televisiossa historiallisen vähän katsojia, eikä se ole mikään ihme – ohjelmaa vaivaa sama ilmiö kuin koko suomalaista tv-viihdettä - Nyt.fi | HS.fi

Analyysi: Putous kerää nyt televisiossa historiallisen vähän katsojia, eikä se ole mikään ihme – ohjelmaa vaivaa sama ilmiö kuin koko suomalaista tv-viihdettä

Onko Putous vähemmän suosittu kuin koskaan aiemmin? Kysymys ei ole yksinkertainen, joten siksi se pitää pureskella perusteellisesti.

Putouksen 11. kautta tähdittävät Helmi-Leena Nummela (vas.), Mikko Penttilä, Terhi Suorlahti, Ernest Lawson, Mikko Virtanen, Christoffer Stranberg ja Jenni Kokander. Ohjelmaa juontaa Roope Salminen (ei kuvassa).

18.4.2019 14:16

Taasko Putous tulee?

Tätä kysymystä on pohdittu äänekkäästi muun muassa netin keskustelu­palstoilla. Nyt on käynnissä poikkeuksellisen tiivis ajanjakso Putouksen uusien kausien alkamisessa.

Vuonna 2010 alkunsa saanut kotimaisen tv-viihteen kruunujalonkivi alkoi ensin ohjelmana, jota lähetettiin kerran vuodessa: uusi kausi alkoi tammikuussa ja päättyi maaliskuussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat