Kaikkialla syödään nyt dumplingeja, joita saa useista ravintoloista ja jopa lähikaupoista – tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää kuumasta ruokatrendistä - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

Kaikkialla syödään nyt dumplingeja, joita saa useista ravintoloista ja jopa lähikaupoista – tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää kuumasta ruokatrendistä

Vesikattilan höyryistä, friteerauspadoista ja nykyään myös pakastealtaista ne nousevat lautasille eri puolilla maailmaa. Usein syömäpuikkojen piteleminä.

Valmiita nyyttejä löytää tätä nykyä markettien pakastealtaistakin.

Julkaistu: 26.4.2019 10:31

Missä syntyi idea, että taikinan kaistaleeseen paketoidaan täytettä? Mahdoton kysymys. Alkukoti voidaan jäljittää mittaamattomaan Aasiaan.

Meilläkin pienet paketoidut suupalat ovat olleet helposti saatavilla hyvän aikaa. Osansa on edullisuudella, helppoudella ja aasialaisen ruuan buumilla. Ne on helppo jakaa ruokailijoiden kesken, muodikasta sekin. Kääröt kuuluvat aasialaispaikkojen perustarjontaan, mutta toisaalta näpertely käy kotonakin, kun tarvikkeita taikinakuoria myöten saa helposti.

Seuraa uutisia tästä aiheesta

Nyt.fi luetuimmat

Luitko jo nämä?