Suomi-ruoka ei ole enää vain lohta, poroa ja hillaa – testasimme viiden ravintolan rouheaa suomalaista tarjontaa - Nyt.fi | HS.fi

Suomi-ruoka ei ole enää vain lohta, poroa ja hillaa – testasimme viiden ravintolan rouheaa suomalaista tarjontaa

Kesälomat ja Suomen EU-puheenjohtajuuskausi tuovat vieraita suomalaisen ruuan äärelle. Mutta mitä suomi-ruoka nykyään on?

Konstan möljän sisustuksessa on elettyä elämää. Karjalaisvaikutteisessa kansanpuvussa ravintolapäällikkö Sanna Kettunen.

22.7.2019 9:34

Monessa ravintolassa eletään nyt poikkeuskesää. Kaksi kolmesta ravintolasta odottaa kesämyynnin jopa kasvavan, kertoo Matkailu- ja ravintolapalvelut Mara. Helsingissäkin varsinkin paremmat ravintolat pitävät ovensa auki koko kesän.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat