”Ex-poikaystäväni nykyinen tyttöystävä on Lady Gaga”, yhdysvaltalaisnainen kirjoitti New York Timesiin erikoisesta tilanteestaan - Nyt.fi | HS.fi
Nyt.fi|Nyt.fi

”Ex-poikaystäväni nykyinen tyttöystävä on Lady Gaga”, yhdysvaltalaisnainen kirjoitti New York Timesiin erikoisesta tilanteestaan

Lindsay Crouse kirjoitti yhdysvaltalaislehteen kirjoituksen, jossa hän kertoo miltä tuntuu, kun eksä tapailee kansainvälistä supertähteä.

Lady Gaga poistumassa Super Bowlista Michael Polanskyn kanssa. Kuva: MARCO BELLO

Julkaistu: 28.2. 17:31

Pop-tähti Lady Gaga erosi vuoden 2019 helmikuussa kihlatustaan, manageri Christian Carinosta. Tuolloin huhuttiin, että Lady Gaga tapailisi A Star Is Born -elokuvan vastanäyttelijäänsä Bradley Cooperia.

Nyt huhuilta voidaan katkaista siivet, sillä Lady Gagalla on uusi poikaystävä nimeltään Michael Polansky.

Polansky on virkistävä kumppani supertähden käsipuoleen, hän on nimittäin ”ihan tavis”.

Lady Gaga julkaisi Polanskyn kanssa yhteiskuvan helmikuun alussa.

Myös Polanskyn ex-kumppani Lindsay Crouse on niin sanotusti ”tavis”. Hän työskentelee New York Times -lehden vanhempana toimittajana mielipideosastolla. Kuultuaan uutiset Polanskyn uudesta seurustelukumppanista Crouse kirjoitti tekstin, jossa hän käsittelee asemaansa Polanskyn ex-tyttöystävänä.

”Ex-poikaystäväni nykyinen tyttöystävä on Lady Gaga”, Crouse otsikoi kirjoituksensa.

Kirjoitus on kipeällä tavalla erinomainen ja jotenkin äärettömän moderni, ja siksi se kannattaa lukea.

Crouse kertoo kirjoituksessaan seurustelleensa Polanskyn kanssa seitsemän vuoden ajan. Eron jälkeen toimittajan ja ex-kumppanin yhteydepito on päättynyt, eivätkä he seuraa toistensa tekemisiä sosiaalisen median välityksellä.

Paitsi ettei Crouse pysty enää oikein välttelemänä ex-miehensä kuulumisia. Tämä kun on yhden maailman kuuluisimman ihmisen käsipuolessa.

Kun muun muassa Page Six esittelo Lady Gagan uuden poikaystävän maailmalle, alkoivat Crousen ystävät ottaa häneen yhteyttä.

”Vannon, etten ole etsinyt häntä hakukoneella ikuisuuteen. Mutta tässä kuussa tiesin kaiken hänen suhteestaan tunneissa, kun se oli tullut julkisuuteen”, Crouse kirjoittaa.

Crouse kuvailee tunnelmiaan seuraavalla tavalla:

”Jos olet koskaan hakenut internetistä entisen kumppanisi nykyistä, olet todennäköisesti leikitellyt itsesi kanssa. Joko olet utelias, mikä on tervettä, tai sitten haluat nähdä, onko hän vertaisesi. Ideaalissa tilanteessa entisen elämä ei parantunut liikaa ilman sinua. Tässä tapauksessa se kaikki on kääntynyt ylösalaisin. Miten vertaat itseäsi Lady Gagaan?”

Tähän on selvä vastaus – et mitenkään. Crouse toteaa sen itsekin: ”Lady Gaga on mieletön”.

Seuraa uutisia tästä aiheesta