Tällaisia ovat Helsingin makeat herkut – mutta voiko ravintolassa tilata pelkän jälkiruuan? - Nyt.fi | HS.fi

Tällaisia ovat Helsingin makeat herkut – mutta voiko ravintolassa tilata pelkän jälkiruuan?

Jälkiruoka voisi olla paljon enemmän kuin ”pakollinen” makea aterian lopuksi. Testasimme viisi kiinnostavaa jälkiruokaa Helsingin tarjonnasta.

Greenbaken mantelicroissanteista on puhuttu kaupungilla paljon.­

18.3.2020 11:10 | Päivitetty 18.3.2020 12:34

”Katsotaanko jälkiruokaa sitten myöhemmin?”

Ei ole tavatonta, että kyseinen kysymys heitetään ravintolassa nimenomaan henkilökunnan puolelta. Suomessa jälkiruuat ovat kuuluneet arjen sijaan pikemminkin juhlaan tai viikonloppuun. Jälkiruoka on poikkeus, eräänlainen ylimääräinen ylellisyys.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat