Mikin päälle unohtanut ohjaaja pilkkasi Euphoria-sarjan näyttelijän pientä asuntoa kesken Zoomissa pidetyn koe-esiintymisen – videopätkä leviää nyt sosiaalisessa mediassa - Nyt.fi | HS.fi

Mikin päälle unohtanut ohjaaja pilkkasi Euphoria-sarjan näyttelijän pientä asuntoa kesken Zoomissa pidetyn koe-esiintymisen – videopätkä leviää nyt sosiaalisessa mediassa

25-vuotiaan näyttelijä Lukas Gagen kollegat raivostuivat nimettömän ohjaajan kommentista.

Kuvakaappaus videolta, jonka Lukas Gage jakoi Instagram-tilillään.­

23.11.2020 16:25

Euphoria-sarjasta tuttu näyttelijä Lukas Gage kerää somessa ylistystä tavastaan suhtautua nimettömän ohjaajan tökeröön kommenttiin.

Lukas Gage tv-sarja Euphorian Los Angelesin ensi-illassa vuonna 2019.­

25-vuotias amerikkalaisnäyttelijä julkaisi Instagramissa perjantaina videon Zoom-videopalvelussa pidetystä koe-esiintymisestä, jossa mikin päälle unohtanut ohjaaja pilkkaa hänen pientä asuntoaan.

”Nämä raukat asuvat niin pienissä huoneistoissa... Katson hänen taustaansa ja siellä on hänen televisionsa”, nimettömäksi jäänyt ohjaaja sanoo.

Ohjaaja vaikenee kesken lauseen, kun hän huomaa näyttelijä kuulevan hänen kommenttinsa.

”Mikkisi on päällä. Tiedän, että tämä on surkea asunto. Sinun täytyy antaa minulle töitä, jotta voin hankkia paremman”, Gage vastaa.

Lyhyen hiljaisuuden jälkeen ohjaaja pahoittelee ja kertoo häpeävänsä käytöstään.

Hyvästä tilannetajustaan ja kommentistaan huolimatta Gage ei ilmeisesti saanut roolia, johon oli Zoom-kokouksessa koe-esiintymässä, sillä nyt hän on jakanut pätkän Instagram-tilillään.

Videopuhelun perusteella taustalla näkyvästä asunnosta ei pysty saamaan kattavaa kuvaa. Siinä tosiaan on ohjaajan kuvailema seinälle kiinnitetty televisio sekä harmaa seinä. Gage itse varmistaa videopuhelussa asuntonsa olevan 16 neliömetrin kokoinen.

Suomessa yksiöiden keskipinta-ala on 34 neliömetriä, Tilastokeskuksen vuoden 2018 tietojen mukaan. Vuoden 2018 mittausta mukaan alle 30 neliön kokoisia asuntoja oli Suomessa noin 134 000.

Gage sai nopeasti paljon tukea kollegoiltaan. He ilmaisivat mielipiteensä somessa ohjaajan törkeästä käytöksestä ja samalla kehuivat, kuinka hyvin Gage hoiti kiusallisen tilanteen.

Muun muassa Normaaleja ihmisiä -sarjasta tuttu näyttelijä Paul Mescal ja Game of Thrones -tähti Sophie Turner arvostelivat kommenteissa kovasanaisesti ohjaajan käytöstä. Laulaja Joe Jonas taas kommentoi näyttelijän hoitaneen tilanteen kuin mestari (eng. champ).

Mad Men -sarjassa näytellyt January Jones kommentoi sarkastisesti ohjaajan käytöksen olleen ”tyylikästä” (eng. classy).

”Laita minulle yksityisviestillä, kuka se oli, jotta tiedän, kenen kanssa en tahdo työskennellä tulevaisuudessa”, hän lisäsi.

Independent-lehden mukaan Lukas Gage vitsaili paljastavansa ohjaajan nimen, mikäli julkaisu kerää yli 100 000 tykkäystä.

Muutamassa päivällä julkaisu on kerännyt lähes 150 000 tykkäystä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat