Hans Välimäen ja Arto Rastaan uusi ravintola toteuttaa ranskalaista keittotaitoa neljän tähden arvoisesti - Nyt.fi | HS.fi

Hans Välimäen ja Arto Rastaan uusi ravintola toteuttaa ranskalaista keittotaitoa neljän tähden arvoisesti

Lokakuussa auenneen Bardot’n ruokalistasta on arkipäiväisyys kaukana.

Komeat holvikaaret kehystävät näkymää keittiöön. Päivän annokset on kirjoitettu liitutaululle.­

27.11.2020 7:00 | Päivitetty 27.11.2020 10:12

Bardot

★★★★

Missä? Kluuvikatu 1, p. 050 542 2099, bardot.fi.

Koska? Ma–pe 11.30–23, la 14–23 ja su 13–16 ja 17–20.

Paljonko? Alkuruuat 12–15,50 e, pääruuat 16,50–36 e ja jälkiruuat 10–12 e. Yllätysmenut 49/69 e, lounasmenu 28 e ja sunnuntaibrunssibuffet 45 e.

Esteetön? Kyllä.

Nouto tai kuljetus? Ei.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat