Keksimme seitsemän ajankohtaista joulukalenteri-ideaa, koska joulukalentereita ei ole vielä tarpeeksi

Listasimme seitsemän tähän päivään sopivaa joulukalenteri-ideaa. HS Nytin omassa joulukalenterissa Totuuden tonttu kertoo joka päivä jouluaattoon asti totuuksia.

Joulukalenterimarkkinat ovat viime vuosina räjähtäneet.

1.12.2022 9:14

Sukkajoulukalenteri, puurojoulukalenteri, chilikastikejoulukalenteri, Piltti-kalenteri ja Kuivalihakundin joulukalenteri. Joulukalenterimarkkinat ovat viime vuosina räjähtäneet. Kalentereita tehdään nyt kissoille ja koirillekin.

HS Nyt listasi seitsemän joulukalenteri-ideaa, jotka sopivat tähän päivään.

1. Korruptiojoulukalenteri

Korruptiojoulukalenteri on hauska tapa oppia lisää vaikutusvallan väärinkäytöstä. Kalenterista paljastuu 24 vuosikymmenen aikana korruptoitunutta yksityishenkilöä, yritystä ja urheilujärjestöä. Virittäydy jouluun korruptiotietoisuudella!

2. Podcast-joulukalenteri

Kulunut vuosi on opettanut, että kuka tahansa voi olla podcastaaja. Inspiroiva Podcast-joulukalenteri tarjoaa 24 jo käytettyä podcast-ideaa, jotka sopivat kenelle tahansa. Tämä kalenteri on nappivalinta somevaikuttajan urasta haaveileville joulunodottajille!

3. Joditablettijoulukalenteri

Vuoden kysytyin joulukalenteri on täällä! Aloita lähtölaskenta jouluun suojaamalla kilpirauhasesi. Mistä muusta joulussa olisikaan kyse, ellei turvallisuuden tunteesta? Tablettien syönti vain viranomaisten määräyksellä!

4. Turvejoulukalenteri

Maaseudun rakastajalle sopivasta turvejoulukalenterin luukuista paljastuu 24 ihanaa turveyllätystä. Kalenterin mukana tulee isot tuet!

5. Jauhojoulukalenteri

Kaipaako elintarvikekaappisi täydennystä? Jännittävästä jauhokalenterista paljastuu niin karkeita kuin puolikarkeitakin jauhoja maissista tattariin. Vietä maaginen joulu jauhojen pöllytessä!

6. Innovaatiojoulukalenteri

Innovaatiojoulukalenteri sopii määrätietoiselle ja intohimoiselle visionäärille. Kalenteri sisältää 24 työkalua innovaatioihin, jotka tekevät maailmasta paremman. Keksi joululomalla ratkaisu ilmastonmuutokseen!

7. Motivoiva elämänhalujoulukalenteri

Elämänhalujoulukalenterin luukuista paljastuu 24 motivoivaa aforismia, kuten elä hetkessä ja se mikä ei tapa, vahvistaa. Kalenteri sopii hyvin alakuloiselle, tulevaisuudestaan ahdistuneelle nuorelle!

HS Nyt julkaisee myös oman joulukalenterin! Totuuden Tonttu kertoo joka päivä jouluaattoon asti totuuksia joulusta ja elämästä. Seuraa joulukalenteria HS Nytin Instagram-tilillä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat