Ystäväkirja jakso 2: Linnea Leino ja Maaria Nuoranne – Bileiden vikat

Ystäväkirja-podcastin toisessa jaksossa ystävyyttään avaavat näyttelijät Linnea Leino ja Maaria Nuoranne.

YSTÄVÄKIRJA-PODCASTIN toisessa jaksossa syvennytään Linnea Leinon ja Maaria Nuoranteen ystävyyteen.

Muun muassa Putouksessa peräkkäisillä kausilla näytelleet Nuoranne ja Leino puhuvat jaksossa avoimesti ystävyydestään keskellä kilpailtua kulttuurialaa.

Maaria Nuoranne tunnetaan muun muassa roolistaan Syke-sarjassa sekä Kaunotar ja hirviö (2017) -elokuvan Bellen suomenkielisenä ääninäyttelijänä.

Linnea Leino taas on tuttu Aikuiset-sarjasta, jossa hän esitti taidelukiolaista Pilluminatia. Lisäksi hän on esiintynyt elokuvissa, kuten elokuvissa Tytöt tytöt tytöt ja Punttikomedia.

Näyttelijän työn ja ystävyyden lisäksi kaksikko puhuu podcastissa rakkaudestaan juhlimiseen ja jakaa koomisen tarinan Berliinin yöelämästä.

HS NYTIN Ystäväkirjassa unohdetaan romanttinen rakkaus sekä perhesuhteet ja keskitytään ystävyyteen.

Podcastissa toimittaja Inkeri Harjun kanssa studiossa keskustelee kaksi tunnettua suomalaista, jotka kertovat, kuinka heistä tuli ystäviä.

Podcastissa kaverukset paljastavat, mistä heillä syntyy riitoja ja miten julkisuus on vaikuttanut ystävyyteen. Ystäväkirjan ensimmäisellä tuotantokaudella kuullaan seitsemän parivaljakon tarinat.

Ystäväkirjan pariin voit hypätä esimerkiksi Suplassa, Spotifyssa ja Applen Podcastit -sovelluksessa.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Ystäväkirja. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat

Nyt.fi luetuimmat