KESÄLIITE
Kesäliite tulee – ilmoita menotietosi ajoissa

HS kesäliite ilmestyy perjantaina 18.5. Liitteeseen tarkoitettuja menotietoja vastaanotetaan perjantaihin 13.4. asti sähköpostiosoitteessa menovinkki@hs.fi.
Kesäliitteessä julkaistaan tapahtumia ympäri Suomen: mm. musiikkifestivaaleja, tanssi-, kirja- ja urheilutapahtumia sekä menoja lapsille. Toimitus käsittelee ja valitsee julkaistavat tapahtumat, ja ne julkaistaan ilmaiseksi.HELSINGIN SANOMAT, NYT-LIITE JA MINNENYT.FI
Menovinkki.fi:n tapahtumatietojen ilmoituspalvelua korjataan, eivätkä sivustot ole toistaiseksi käytettävissä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Lähetä kaikki tapahtumatiedot toistaiseksi sähköpostitse osoitteeseen menovinkki@hs.fi

Tietojen on oltava toimituksessa viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Menotiedot tulevat julki verkossa (Minnenyt.fi) noin viikkoa etukäteen.


Nämä tiedot vaaditaan (kirjoita tiedot sähköpostin viestikenttään):

TAPAHTUMAN LAJI
(konsertti, keikka, klubi, teatteri, tanssi, näyttely, muut tapahtumat) + tieto siitä, jos kyseessä on lastentapahtuma.

TAPAHTUMAN NIMI
(esiintyjän nimi / esityksen nimi)

TAPAHTUMAPAIKKA + OSOITE
PÄIVÄMÄÄRÄ
KELLONAIKA
LIPUN HINTA tai tieto ilmaisuudesta
LYHYT KUVAILU TAPAHTUMASTA (tapahtuman tarkempia tietoja: esim. kuka pitää luennon, ketkä näyttelevät teatteriesityksessä tai mistä näyttelyopastuksella puhutaan)

Lisätietoja ja kuvamateriaalia voi laittaa myös liitetiedostoina. Lisäksi tarvitaan ilmoittajan yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero/sähköpostiosoite). Yhteystietoja ei julkaista. Tapahtumatietoja julkaistaan ainoastaan seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Nurmijärvi, Vihti ja Kirkkonummi.
  1. Fok_It Keskiviikko, 25.4.