Perussuomalaiset näyttävät nousevan myös Vantaalla - Pääkirjoitus | HS.fi

Perussuomalaiset näyttävät nousevan myös Vantaalla

Perussuomalaiset näyttävät etenevän vahvasti Vantaallakin, ilmenee Helsingin Sanomien TNS Gallupilla teettämästä kuntavaalien mielipidetiedustelusta. HS-gallupin mukaan perussuomalaisten ääniosuus yli kaksinkertaistuisi. Vantaalaisten parissa tehdyssä mielipidetiedustelussa näkyvät muutoinkin samat piirteet kuin kahdessa muussa pääkaupunkiseudun suuressa kaupungissa: mittauksessa kokoomus on suurin, sosiaalidemokraatit ovat vakiinnuttaneet asemansa kakkospuolueena, perussuomalaiset hengittävät niskaan, ja vihreät ovat menettämässä kannatustaan.

12.10.2012 2:25

Perussuomalaiset näyttävät etenevän vahvasti Vantaallakin, ilmenee Helsingin Sanomien TNS Gallupilla teettämästä kuntavaalien mielipidetiedustelusta. HS-gallupin mukaan perussuomalaisten ääniosuus yli kaksinkertaistuisi.

Vantaalaisten parissa tehdyssä mielipidetiedustelussa näkyvät muutoinkin samat piirteet kuin kahdessa muussa pääkaupunkiseudun suuressa kaupungissa: mittauksessa kokoomus on suurin, sosiaalidemokraatit ovat vakiinnuttaneet asemansa kakkospuolueena, perussuomalaiset hengittävät niskaan, ja vihreät ovat menettämässä kannatustaan. Vasemmistoliitokin menettäisi mittausten mukaan kannatustaan Espoossa ja Vantaalla, mutta Helsingissä puolueen kannatus on ilmeisesti Paavo Arhinmäen vaikutuksesta vahvistunut.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?