Fennovoiman omistusjärjestelyt eivät vakuuta - Pääkirjoitus | HS.fi

Fennovoiman omistusjärjestelyt eivät vakuuta

Etelä-Saimaa: "Ydinvoiman ollessa kyseessä kaikki pitää tehdä täsmällisesti ja luotettavasti, mutta Fennovoiman omistusjärjestelyt eivät täysin vakuuta." "Yhtiö jätti rakennuslupahakemuksensa vain puolitoista tuntia ennen määräaikaa. Se on toki määräajan puitteissa, mutta kun uudeksi omistajaksi paljastui useimmille varsin tuntematon energiayhtiö, josta elinkeinoministeri Olli Rehnkin (kesk) kertoi kuulleensa ensimmäisen kerran vasta toissapäivänä, niin esiin nousee väistämättä ajatus, että järjestely on saatu kasaan aivan viime tingassa.

2.7.2015 1:59

Etelä-Saimaa: "Ydinvoiman ollessa kyseessä kaikki pitää tehdä täsmällisesti ja luotettavasti, mutta Fennovoiman omistusjärjestelyt eivät täysin vakuuta."

"Yhtiö jätti rakennuslupahakemuksensa vain puolitoista tuntia ennen määräaikaa. Se on toki määräajan puitteissa, mutta kun uudeksi omistajaksi paljastui useimmille varsin tuntematon energiayhtiö, josta elinkeinoministeri Olli Rehnkin (kesk) kertoi kuulleensa ensimmäisen kerran vasta toissapäivänä, niin esiin nousee väistämättä ajatus, että järjestely on saatu kasaan aivan viime tingassa."

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?