Kauhajoki. Sanna ja Sami Vakkurin tilalla Hangaskylässä on viljelty luonnonmukaisesti jo 15 vuotta. Sannan vanhemmat aloittivat luomuviljelyn ja sitä jatkettiin isännyyden vaihduttua vuoden 2008 alusta. Tilalla tuotetaan pääasiassa kauraa ja ruista, joinakin vuosina vehnä ja hernekauraa. Yhteensä viljelysmaata on 75 hehtaaria. Suomi on maailmalla tunnettu puhtaasta ruoasta ja suomalainen luomuvilja ei voi olla muuta, kuin maailman puhtainta ja turvallisinta. Molemmat puolisot tekevät päivätyötä vieraalla, mutta kotitiloilta lähtenyt palo maatalouteen ja viljelyyn on saanut juuret pysymään maassa ja kädet mullassa.
Pienessä Hangaskylässä useita luomutiloja – yhteistyö hyödyttää kaikkia
Luomumaitotilat ostavat rehuviljaa ja hernekaura myydään suoraan lähitiloille.
Hannes (6v.), Hermanni (13v.) ja harrastuksiin lähtenyt Heta-Sofia (12v.) asuvat vanhempiensa Sanna ja Sami Vakkurin kanssa idyllisessä pihapiirissä, jossa perinteet ja käden jälki näkyvät. Pihaa vahtii Nana-koira.