Lähileipomon hiilijalanjälki on pieni
Pirjon Pakarin laajennus valmistuu kesään mennessä.
Pirjon Pakarin gluteenittoman leipomon toiminta tehostuu ja järkevöityy, kun valmisteilla oleva laajennus saadaan kesällä käyttöön, kertovat toimitusjohtaja Hannu Malmivaara (keskellä), tuotannosta vastaava Nina Teemu sekä Koiviston Korpputehtaan suvun Seppo Koivisto.Kuva: Päivi Lahti-Kuusisto
Päivi Lahti-Kuusisto Kauhajoki-lehti
26.4.2019 7:13
Kauhajoki
Pirjon Pakarin gluteeniton leipomo Kainastolla entisen korpputehtaan tiloissa saa lisää tilaa. 1 500 neliön laajennus järkeistää leipomon toiminnot.
– Nyt jauhot ovat toisessa päässä hallia ja taikinan teko toisessa. Yhden leipurin aika on mennyt edestakaisin kulkiessa, toimitusjohtaja Hannu Malmivaara kertoo.
Artikkeliin liittyviä aiheita