Sitkeä sairastelu paljasti: Taavi-koiralla on antibiooteille vastustuskykyinen bakteeri – Taavin kaltaisia koiria on Suomessa aivan liian paljon, sanovat asiantuntijat - Päivän lehti 4.1.2018 | HS.fi

Sitkeä sairastelu paljasti: Taavi-koiralla on antibiooteille vastustuskykyinen bakteeri – Taavin kaltaisia koiria on Suomessa aivan liian paljon, sanovat asiantuntijat

Elli Lahtisen Taavi-koira kantaa monille antibiooteille vastustuskykyistä MRSP-bakteeria. Antibioottiresistenssi hankaloittaa Taavin ja lukuisten muiden suomalaiskoirien elämää.

Elli Lahtisen labradorinnoutajalla Taavilla (oik.) on monille antibiooteille vastustuskykyinen MRSP-bakteeri, Taavin kaverilla Aapolla sitä ei ole todettu. Taavin kuonoon on jäänyt jälki, kun ötökkä pisti sitä kesällä 2013.

4.1.2018 2:00 | Päivitetty 5.1.2018 9:00

Korva- ja silmätulehduksia, märkiviä ihotulehduksia sekä krooninen hiivatulehdus tassujen varpaiden väleissä pennusta asti. Haiman vajaatoiminta. Nivelrikkoepäily. Maksatulehdus.

Taavin, 11-vuotiaan labradorinnoutajan, elämä on ollut pennusta saakka täynnä vastoinkäymisiä. Sen omistaja, helsinkiläinen Elli Lahtinen on juoksuttanut Taavia 11-viikkoisesta asti eri eläinlääkäreillä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?