Tuoreen ministerin Krista Mikkosen lausunnoista roihahti hallituksessa riita: Metsien kohtalo jakaa edelleen keskustaa ja vihreitä - Päivän lehti 7.6.2019 | HS.fi

Tuoreen ministerin Krista Mikkosen lausunnoista roihahti hallituksessa riita: Metsien kohtalo jakaa edelleen keskustaa ja vihreitä

Metsien hakkuumääristä kiisteltiin kiivaasti ennen vaaleja, mutta uudesta hallitusohjelmasta ne loistavat poissaolollaan.

Vihreiden ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkola (kesk.) uuden hallituksen tervehdyskäynnillä Presidentinlinnassa torstaina.

7.6.2019 2:00

Keskustalaiset ovat hyökänneet laajalla rintamalla tuoreen ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkosen (vihr) tuoreita lausuntoja vastaan.

Torstaina ministeriksi nimetty Mikkonen sanoi, että hän ei näe todennäköisenä kaikkien suunnitteilla olevien sellutehdashankkeiden toteutumista. Hankkeita on tällä hetkellä vireillä useita. MTV:n Huomenta Suomessa puhuneen Mikkosen mukaan Suomen puut eivät riitä, kun hallituksen pitää samalla huolehtia ilmasto- ja monimuotoisuustavoitteista. Mikkonen ei ollut vielä tuolloin vannonut ministerivalaansa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?