Psykologian tohtorin mukaan ihminen on kuin kone, joka voidaan purkaa osiin – Nyt Joni Kettusen yrityksen kehonmittauslaitteita käyttävät miljoonat

Kehon mittaus bisneksenä kasvaa. Toimitusjohtaja, psykologian tohtori ja suurperheen isä Joni Kettunen on itse usein stressaantunein, kun lapset ovat menossa nukkumaan.

Joni Kettunen mittaa sykevaihteluitaan keskimäärin parin kuukauden välein sekä erityistilanteissa. Tämän haastattelun aikana mittaustulos näytti palautumista. Kun Kettunen osallistui viime joulukuussa Linnan juhliin, mittarit näyttivät liikaa juhlimista.

13.5.2017 2:00 | Päivitetty 15.5.2017 12:28

Joni Kettunen tietää, mihin kohtaan vuorokautta oma stressipiikki usein ajoittuu: lasten nukkumaanmenoaikaan. Jyväskyläläisessä omakotitalossa Päijänteen rannalla riittää vauhtia, sillä Kettusella on viisi lasta.

Senkin suurperheen isä tietää arjestaan, että stressi voi tarttua. Jos Kettunen menee sohvalle makoilemaan, mutta kotihommat odottavat tekemistään ja vaimolla on niistä paljon stressiä, stressi siirtyy helposti aviomieheen – joka ryhtyy myös hommiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?