Hanne Valtari kulki nuorena lentopallotreeneihin traktorilla, mutta omat lapsensa hän haluaa kasvattaa kaupungissa – eikä hän suinkaan ole ainoa - Päivän lehti 13.5.2018 | HS.fi

Hanne Valtari kulki nuorena lentopallo­treeneihin traktorilla, mutta omat lapsensa hän haluaa kasvattaa kaupungissa – eikä hän suinkaan ole ainoa

Lähiömutsi-blogia kirjoittava Hanne Valtari haluaa kasvattaa lapsensa kaupungissa. Äitienpäivänä kunniamitalin saa tyypillisimmin suurperheen äiti pieneltä paikkakunnalta, eikä pääkaupunkiseudun äitejä joukossa juuri näy.

Lähiömutsi-blogia kirjoittava Hanne Valtari asuu perheineen Herttoniemessä Helsingissä.

13.5.2018 2:00 | Päivitetty 13.5.2018 6:16

Kun kirjailija ja perhebloggaaja Hanne Valtari oli lapsi, kavereiden luokse piti sotkea pyörällä kilometrikaupalla. Joskus vain saadakseen huomata, ettei kaveri olekaan kotona.

Lentopallotreeneihin matka taittui paapan kyydillä traktorilla. Lentopallo ei kuitenkaan lopulta ollut Valtarille erityisen mieleinen harrastus. Niin kuin ei ollut 4H, partio, paini, pesäpallo eikä edes kultamitaleita tuonut hiihto. Juuri muita vaihtoehtoja ei sitten pienessä pitäjässä ollutkaan tarjolla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?