Tanska aikoo säätää maahanmuuttaja­lähiöiden asukkaille eri lait päästäkseen eroon ”ghetoista” – Pääministeri HS:lle: ”Me syrjimme, mutta kohtuullisesti” - Päivän lehti 15.3.2018 | HS.fi

Tanska aikoo säätää maahanmuuttaja­lähiöiden asukkaille eri lait päästäkseen eroon ”ghetoista” – Pääministeri HS:lle: ”Me syrjimme, mutta kohtuullisesti”

Tanskan puolueet kilpailevat nyt siitä, kuka tekee ankarinta maahanmuuttopolitiikkaa. HS seurasi pääministerin vierailua ”ghetossa”, johon suunnitellaan muun muassa kaksinkertaisia rangaistuksia tietyistä rikoksista.

Kiväärein varustautuneet poliisit ilmestyivät näkyviin sen jälkeen, kun ohi kulkeneista miehistä yksi näytti poliisille keskisormea.­

15.3.2018 2:00 | Päivitetty 15.3.2018 20:13

Korsør. Keski-ikäinen asukas on työntänyt päänsä ulos kerrostalon ikkunasta Korsørin Motalavejenillä Tanskassa. Hän kuvaa puhelimellaan näkyä, jota ei näillä pihoilla ole ennen nähty.

Tanskan pääministeri Lars Løkke Rasmussen poseeraa alhaalla rapun edessä. Ympärillä pyörii levoton rykelmä stressaantuneita avustajia ja ryppyotsaisia turvamiehiä. Kamerat räpsyvät, kun pääministeri kättelee paikallisia päättäjiä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?