Nopeat nuudelit toimivat niin salaateissa kuin keitoissakin – Kokeile Henri Alénin helppoja ja maukkaita nuudeliruokia - Päivän lehti 18.5.2017 | HS.fi

Nopeat nuudelit toimivat niin salaateissa kuin keitoissakin – Kokeile Henri Alénin helppoja ja maukkaita nuudeliruokia

Testaa rohkeasti uusia nuudelilaatuja, sillä toiset ovat parhaimmillaan raikkaissa salaateissa, toisilla on kyky imeä makua itseensä keitoissa ja padoissa.

18.5.2017 2:00 | Päivitetty 18.5.2017 13:03

Söin Japanissa käydessäni yksinkertaista soba-nuudelisalaattia ja ihastuin sen makuun. Minun reseptini ei välttämättä perinteille kumarra, mutta sopii suomalaiseen suuhun ja on todella hyvää.

Udon-nuudelit ovat paksuja ja meheviä keittonuudeleita. Käyn syömässä Ravintola Kotossa säännöllisesti tämän nabeyaki udon -nuudelikeiton. Kananmuna ja nuudeli saostavat keittoa ja viimeiset lusikalliset keitosta ovatkin ne parhaat, kun maut ovat kunnolla sekoittuneet.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?