Makia irtisanoi yhteistyön Kärkkäisen kanssa: Kärkkäinen väittää taustalla olleen painostusta – ”Väite painostuksesta on huuhaata ja salaliittoteorioiden maalailua”, vastaa Makia - Päivän lehti 23.3.2021 | HS.fi

Makia irtisanoi yhteistyön Kärkkäisen kanssa: Kärkkäinen väittää taustalla olleen painostusta – ”Väite painostuksesta on huuhaata ja salaliittoteorioiden maalailua”, vastaa Makia

Tavarataloketju pitää Makian ilmoitusta yhteistyön irtisanomisesta yllätyksenä. ”Yhteistyötä on kaiken aikaa laajennettu ja tulevaisuutta on suunniteltu yhdessä sekä nyt kysymyksessä olevat asiat on käsitelty jo aiemmin”, Kärkkäinen kirjoittaa.

Suomalainen vaatemerkki Makia irtisanoi yhteistyönsä Kärkkäisen kanssa. ”Kärkkäinen toteuttaa aidosti ihmisten yhdenvertaista kohtelua”, tavarataloketju sanoi tiedotteessaan maanantaina.

22.3. 11:55 | Päivitetty 22.3. 16:03

Tavarataloketju Kärkkäisen ja vaatemerkki Makian välinen nokittelu jatkuu. Makia ilmoitti perjantaina irtisanovansa yhteistyön Kärkkäisen kanssa.

Makian tiedotteen mukaan tuotteet eivät aivan heti poistu Kärkkäisen valikoimista vaan jo tehdyt avoimet tilaukset ja ennakkoon myydyt tuotteet toimitetaan sovitusti. Makian mukaan yritys ei ota Kärkkäiseltä uusia tilauksia vastaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?