Köyhän perheen pojasta tuli ylistetty Michelin-kokki – ”Olen tottunut käyttämään niitä raaka-aineita, mitä saatavilla on” - Päivän lehti 24.8.2017 | HS.fi

Köyhän perheen pojasta tuli ylistetty Michelin-kokki – ”Olen tottunut käyttämään niitä raaka-aineita, mitä saatavilla on”

Itseoppinut huippukokki Michel Bras tottui käyttämään niukkoja raaka-aineita varttuessaan köyhässä perheessä.

Michel Bras oppi kokkauksen salat äidiltään. Myös hänen poikansa on kokki.­

24.8.2017 2:00 | Päivitetty 24.8.2017 10:02

Herrasmiehen katse hakeutuu kohti taideteosta ravintolakabinetin seinällä. Teosta tarkastellessaan mies tunnustautuu nykytaiteen ystäväksi. Eräänlainen taiteilija huippukokki Michel Bras on toki itsekin. Ja taiteen takia hän on saapunut ensi kertaa Suomeen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?