Suomalainen design-verkkokauppa kasvoi korona-aikana yli 40 miljoonan euron liiketoiminnaksi – ”Suomessa usein voivotellaan, miten vaikeaa täältä on myydä tuotteita muualle maailmaan” - Päivän lehti 25.3.2021 | HS.fi

Suomalainen design-verkkokauppa kasvoi korona-aikana yli 40 miljoonan euron liiketoiminnaksi – ”Suomessa usein voivotellaan, miten vaikeaa täältä on myydä tuotteita muualle maailmaan”

Finnish Design Shopin liikevaihto kasvoi 54 prosenttia vuonna 2020. Asiakkaita on etenkin Yhdysvalloissa, jossa moni kuluttaja ostaa tuhansilla euroilla sisustustavaraa kerralla.

Finnish Design Shopilla on 5000 neliömetrin kokoinen varasto Turussa. Nyt yhtiö on rakentamassa uutta varastoa, jossa tuotteiden keräily on automatisoitu.

25.3. 2:00 | Päivitetty 25.3. 9:54

Jos asiakas Yhdysvalloissa tarvitsee kymppitonnin maksavan sohvan, kääntyy hän yhä useammin Turussa sijaitsevan verkkokaupan puoleen.

Finnish Design Shopista on tullut viime vuosina menestystarina, joka perustuu pitkälti kansainvälisen kuluttajamarkkinan tuomaan nosteeseen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?