Päivän lehti 25.10.2019 |HS seuraa

Nokian osake romahti 23 prosenttia, Kesko teki historiansa parhaan tuloksen – Lue täältä suuren tulos- ja pörssipäivän seuranta

HS seuraa tulosjulkistusten kiivasta päivää. Aamulla Nokia ja Nordea kertoivat sijoittajilleen huonoja uutisia.

Valmetin tilauskirjat pullistelevat – osake kallistuu voimakkaasti

Konecranes näkee uhkia, osakekurssi laskee selvästi

Valmetin tilauskirjat pullistelevat – osake kallistuu voimakkaasti

Konepajayhtiö Valmetin liikevoitto nousi heinä-syyskuussa 73 miljoonaan euroon, kun se vuotta aiemmin oli 48 miljoonaa euroa. Yhtiön liikevaihto kasvoi 12 prosenttia vuodentakaisesta 857 miljoonaan euroon.

Yhtiö kertoo osavuosikatsauksessaan, että sen saamat tilaukset lisääntyivät heinä-syyskuussa 13 prosenttia 1,06 miljardiin euroon.

Valmetin toimitusjohtaja Pasi Laine sanoo tiedotteessa, että viimeisen 12 kuukauden aikana saadut tilaukset olivat 4 miljardia euroa. Tämä on Valmetille ennätyskorkea taso.

Valmetin osake oli tulosjulkistuksen jälkeen reippaassa nousussa Helsingin pörssissä. Osake oli kallistunut yli seitsemän prosenttia iltapäivällä.

Sampo ei aio korottaa osinkoaan

Hyvänä osinkoyhtiönä tunnettu Sampo ilmoittaa, ettei se aio ”nykyisessä toimintaympäristössä” korottaa osinkoaan.”Sampo on usean vuoden ajan pyrkinyt kasvattamaan osinkoaan vuosittain.

Nykyisessä toimintaympäristössä, jossa valtionvelkakirjojen korkojen odotetaan pysyvän pidemmän aikaa negatiivisina, Sammon johto kuitenkin katsoo, ettei osingon korotus ole yhtiön eikä sen osakkeenomistajien etujen mukaista”, Sampo ilmoittaa tiedotteessaan.

Sammon päätökseen vaikuttaa myös, että sen osin omistama Nordea ilmoitti torstaina pienentävänsä huomattavasti osinkoaan. Sammon mukaan ”se vahvistaa edelleen Sammon johdon näkemystä osinko-odotusten tarkistamisesta”.

Sampo aikoo ehdottaa yhtiön hallitukselle 2,10–2,30 euron suuruista osinkoa osaketta kohden vuodelta 2019.

Valtion kaivosyhtiön Terrafamen kannattavuus parani voimakkaasti

Valtion kaivosyhtiön Terrafamen kannattavuus parani merkittävästi heinä–lokakuussa, vaikka alkuvuosi on ollut vaikea. Keskeinen syy kannattavuuden paranemiseen oli nikkelin voimakas kallistuminen.

Terrafamen liikevaihto oli heinä–lokakuussa 102,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 19,6 miljoonaa euroa. Liiketoiminnan vapaa kassavirta oli 21 miljoonaa euroa.

Nikkelin dollarimääräinen hinta keskihinta oli heinä–syyskuussa 17,0 prosenttia kalliimpi kuin viime vuoden vastaavalla ajanjaksolla ja 26,7 prosenttia suurempi kuin huhti–kesäkuussa.

”Saimme vuotuisen strategiaprosessimme päätökseen lokakuussa. Keskeinen strateginen tavoitteemme on ollut selkeä toimintamme alusta asti: haluamme olla nikkelintuottajana maailman kustannustehokkaimman neljänneksen joukossa. Nyt, kun tuotantomme on vakiintumassa suunnitellulle tasolle, jatkamme määrätietoista ja systemaattista työtä toiminnan tehokkuuden parantamiseksi”, sanoo toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen tiedotteessa.

Helsingin pörssi-indeksit selviämässä vähällä

Nokialle päivä on ollut synkkä, mutta koko Helsingin pörssin lasku näyttää jäävän pieneksi.

Yleisindeksi OMX Helsinki 25 oli kello 12 runsaan prosentin laskussa. Se on hyvin siedettävä luku siihen nähden, miten jyrkästi yksi pörssin suurimmista yhtiöistä laski.

Nokian osakekurssi oli oli puoliltapäivin tasaantunut vajaaseen 3,80 euroon eli -20 prosenttiin edelliseen päivään nähden. Konecranesin lasku oli lähes kuusi prosenttia. Nordean lasku oli kuroutunut kokonaan umpeen eli yhtiön osakkeella tehtiin kauppaa eilisen päätöshintaan.

Päivän nousijoita ovat olleet tähän mennessä muun muassa Orion (+7 %), UPM (+4 %) ja Tieto (+4 %).

Nordeassa edessä työntekijöiden vähennyksiä

Nordean toimitusjohtaja Frank Vang-Jensen sanoi HS:lle, että Nordea alkaa kulujen vähentämiseksi tarkastella muun muassa yhtiön sisäisiä prosesseja, työtapoja, matkustamista ja ulkoisien konsulttien käyttöä.

Työntekijöiden vähennyksiltä ei hänen mukaansa voida välttyä.

”Tällä on valitettavasti myös vaikutus Nordeassa työskenteleviin kollegoihimme, sillä 70 prosenttia kuluista syntyy ihmisistä”, Vang-Jensen sanoi.

Lue lisää: Nordea valahti tappiolle, pienentää roimasti osinkoa ja varoittaa henkilöstövähennyksistä – ”Tässä putsataan pöytä”

Konecranes näkee uhkia, osakekurssi laskee selvästi

Nostolaitteita valmistava Konecranes kasvatti noin viidellä prosentilla liikevaihtoaan, mutta tulos jäi odotuksista.

Vertailukelpoinen liiketulos oli neljänneksellä 66,2 miljoonaa euroa. Taloussanomien mukaan analyytikot olivat odottaneet noin 72,8 miljoonaa euroa.

Yhtiö kertoi tehostaneensa toimintojaan erityisesti teollisuuslaitteet-liiketoiminta-alueella. Konecranes kirjasikin kuluneella vuosineljänneksellä 48 miljoonaa euroa kertaluontoisia uudelleenjärjestelykuluja.

Isojen järjestelykulujen takia yhtiön osakekohtainen tulos heikkeni 0,04 euroon.

”Saadut tilaukset kääntyivät kasvuun Kunnossapito-liiketoiminta-alueella, ja Satamaratkaisut-liiketoiminta-alue teki jälleen vakaan tuloksen. Toisaalta heikentyvä makrotaloudellinen ympäristö vaikutti yhä voimakkaammin Teollisuuslaitteet-liiketoiminta-alueeseen, jonka tulosta heikensivät myös tilapäiset kustannukset”, yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana ensi helmikuun alkuun toimiva Tero Ottila arvioi.

Helmikuussa Konecranesin toimitusjohtajana aloittaa Rob Smith.

Pörssissä Konecranesin kurssi on torstaina ollut noin neljän-viiden prosentin laskussa.

Yhtiön mukaan kysynnän heikkeneminen jatkuu teollisuusasiakkaiden keskuudessa Euroopassa. Pohjois-Amerikassa kysyntä on Eurooppaa korkeammalla tasolla mutta heikkenemisen merkkejä on alkanut näkyä. Aasian ja Tyynenmeren alueella kysyntä jatkuu vakaana.

”Maailmanlaajuinen konttiliikenne jatkuu hyvällä tasolla, ja konttien käsittelyyn liittyvien tilausten näkymät ovat edelleen yleisesti vakaat. Silti joidenkin satama-asiakkaiden päätöksenteossa näkyy merkkejä epäröinnistä”, yhtiö arvioi tiedotteessaan.

Mistä Nokian osakkeen romahdus johtuu?

Keskeisin syy osakkeen halpenemiseen on todennäköisesti tulevaisuudennäkymien synkkeminen. Nokian mittavista ongelmasti kertoo myös hallituksen päätös keskeyttää osingon maksaminen, jotta yhtiöllä olisi varaa tehdä enemmän investointeja viidennen sukupolven matkapuhelintekniikkaan.

Nokia arvioi vielä kesällä, että liikevoittoprosentti olisi tänä vuonna 9–12 ja ensi vuonna 12–16. Uuden arvion mukaan liikevoittoprosentti olisi tänä vuonna 7,5–9,5 ja ensi vuonna 8,5–11,5.

Liikevoittoprosentti tarkoittaa liikevoiton osuutta liikevaihdosta.

Nokian vahva usko tulevaisuuteen romahti

Nokia on kuluvan vuoden aikana toistuvasti arvioinut, että sen kannattavuus paranee jälkimmäisellä vuosineljänneksellä eli heinä-joulukuussa. Syksy on ollut yhtiölle vaikea ja yhtiön näkemys kannattavuuden kehittymisestä on huonontunut. Kaikesta huolimatta Nokia arvioi edelleen, että viimeinen vuosineljännes on selvästi vuoden paras, mutta se riitä koko vuoden kannattavuustavoitteen saavuttamiseksi.

Nokian kurssi kuuden vuoden pohjassa

Nokiaa alle neljällä eurolla? Kyllä kiitos. Monet sijoittajat näyttävät tarttuneen Nokian hinnanlaskuun ja osakkeen syöksy on pysähtynyt. Käytyään noin -24 prosentissa osakkeen lasku tasaantui puolen tunnin kaupankäynnin jälkeen noin -21-22 prosenttiin.

Viimeksi Nokian osakkeita on saanut näin pieneen hintaan vuoden 2013 syksyllä.

Nokian ongelmat pähkinänkuoressa

Nokia ei ole pärjännyt 5g-kilpailussa niin hyvin kuin se on aikaisemmin arvioinut.

Ilmeisesti yhtiön tuotteet eivät ole yhtä hyviä kuin kilpailijoilla, minkä takia se joutuu lisäämään investointeja 5g-teknikkaan. Uusien investointien takia hallitus on päättänyt keskeyttää osingonmaksun, jotta yhtiön kassa ei ehtyisi.

Nokian nettokassa ja lyhytaikaiset sijoitukset olivat syyskuun lopussa 344 miljoonaa euroa. Viime vuonna samaan aikaan ne olivat 1,9 miljardia euroa. Nokian hallitus odottaa osingonjaon jatkuvan, kun Nokian nettokassa-asema paranee noin kahteen miljardiin euroon.

Pahojen vaikeuksien takia Nokia ilmoitti torstaina, että sen kannattavuus ei kehity tänä vuonna eikä ensi vuonna suunnitelmien mukaan.

Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Sisällysluettelo
 1. Pääuutiset
  1. Nokian romahdus kertoo, että yhtiö on jäänyt kilpailijoistaan jälkeen elintärkeässä uudessa tekniikassa
  2. Helsinki esti valtavassa operaatiossa Arabianrannan valahtamisen mereen – Nyt vakautusta odottaa Malmin lentokenttä
  3. HS-analyysi: Suomalaiset miehet ovat Euroopan ahkerimpia kotitöiden tekijöitä, mutta tekeekö se suomalaiskodeista tasa-arvoisia?
  4. Nato pohtii, miten Isis nyt torjutaan – Puolustusministeri Kaikkonen: Suomi odottaa lisätietoa puskurivyöhykkeen valvonnasta
 2. Pääkirjoitus
  1. Asuntopolitiikan välineet toimivat 1960-luvun kaupungistumisen aikaan, mutta nyt ne pitäisi uudistaa
  2. Puoluelehdistön kuihtuminen kaventaa sananvapauden kirjoa
  3. Veikkauksen hallinto ja valvonta pitäisi erottaa tuottojen jakamisesta
  4. Jätteet on saatava kiertoon lomallakin
  5. Kittilä-jutussa törmäävät hallinto- ja rikosoikeus
  6. Ryhmäkanne voi puuttua pikavippien epäkohtiin
 3. Kotimaa
  1. Poliisi turhautui Veikkaukseen odoteltuaan vuoden vaatimiaan tietoja, peliyhtiö vetoaa ”väärinkäsitykseen”
  2. Kilpailu- ja kuluttajaviraston selvitys: Veikkauksen valvonta ei toimi
  3. Suomalaisten elinajanodote jatkaa nousuaan, tytöt jo ruotsalaisten ja norjalaisten kanssa tasoissa – Selvitä laskurilla oma elinaikasi
  4. Kommentti: Elämäkerta näyttää, miten Antti Rinne haluaisi todella kovasti olla oikea ”vasemmistolainen”
  5. ”Antti, et ole Wilson” – Sdp varautui puheenjohtajan vaihdokseen Rinteen sairastumisen takia, kertoo tänään julkaistu pää­ministerin elämä­kerta
  6. Euroopan komission tuleva puheenjohtaja von der Leyen keskusteli Rinteen kanssa EU:n rahoitus­neuvotteluista – Rinne toivoo ”sovun löytyvän mahdollisimman pian”
  7. Kannabisaloite etenee eduskuntaan
  8. Rehtorin nyrkkisääntö perheiden anomista ”omista lomista”: viikko vuodessa on kohtuullista, kaksi ei
  9. Inarissa yöllä palaneen omakotitalon raunioista löytyi ruumis ja pihalta toinen kuollut
  10. Perussuomalaiset haastoi sisäministeri Ohisalon kyselytunnilla: ”Ettekö te luota poliisiin?”
  11. Netissä levitetyt tiedot toivat tamperelaismiehelle syytteen Turkin presidentin kunnian loukkaamisesta
  12. Sotatieteiden tohtori MV-oikeudenkäynnissä: Johan Bäckman syyllistyi toimittaja Jessikka Aron törkeään maalittamiseen
  13. Italian Apulia tuottaa kolmanneksen Italian oliiviöljystä
  14. Isossa Omenassa on 85 000 neliömetriä vuokrattavaa liiketilaa
 4. Kaupunki
  1. Kehä III on sortumisvaarassa satojen metrien matkalta, valtiolta ei tullut rahaa korjaamiseen
  2. HSL aikoo alentaa pisimpien matkojen lipunhintoja
  3. Tallinna-tunnelin rahoitus etenee, vakuuttaa kiinalaisrahaston nokkamies: ”Raha löytää tiensä kuin virtaava vesi”
  4. Nuorukainen yritti polttaa hengiltä kolme nukkumassa ollutta kaveriaan Vuosaaressa, hovioikeus lievensi tuomiota
 5. Ulkomaat
  1. Boris Johnson: Ennenaikaiset vaalit järjestettävä joulukuussa, parlamentti hajotettaisiin 6. marraskuuta
  2. Venäjä: Kurdit ovat vetäytyneet Turkin tavoitteleman ”puskurivyöhykkeen” alueelta
  3. Vietnamilaisperhe sai tyttäreltään viestin ennen kuin ihmisiä sala­kuljettanut rekka päätyi Britanniaan ja löytyi 39 ruumista – Rekankuljettaja oikeuden eteen maanantaina
  4. Ruotsin mielipidemittaukset: Ruotsidemokraatit yhä lähempänä suurimman puolueen paikkaa, miesten keskuudessa on jo suurin
  5. 16 tuomittiin kuolemaan nuoren naisen polttomurhasta Bangladeshissa, joukossa opettajia ja poliitikkoja
  6. Diktaattori Francon jäänteet siirrettiin uuteen hautapaikkaan
  7. Postimees: Laivalla kuollut suomalainen sai sairauskohtauksen
  8. Venäjän vaalivaikuttamisesta Yhdysvalloissa tuomittu Maria Butina vapautuu vankilasta
  9. Moskovan armahduskomitea suosittelee vakoilusta tuomitun norjalaisen Frode Bergin armahdusta
  10. Laajat protestit jatkuvat Chilessä
  11. EU-parlamentin ihmisoikeuspalkinto uiguuriaktivisti Ilham Tohtille
 6. Talous
  1. Nokian osake romahti 23 prosenttia, Kesko teki historiansa parhaan tuloksen – Lue täältä suuren tulos- ja pörssipäivän seuranta
  2. Kommentti: Tuloskausi kertoo vallanvaihdosta Suomen suuryritysten kentässä
  3. Nordealla on edessä henkilöstövähennyksiä
  4. Kesko rikkoi jälleen ennätyksiään
  5. Valtion sijoitusyhtiö Solidium myy osan Kemiran osakkeistaan – arvo lähes 90 miljoonaa euroa
  6. Näin Suomesta tuli intohimoisesti lihaan suhtautuva kansa: ”Pelko on, että koko se elämänmuoto katoaa”
  7. Postin työntekijöille tukea elintarvike­työläisiltä ja ilmailualalta – IAU:n postinkäsittelijät menossa myötätuntolakkoon kahdeksi viikoksi
  8. Migri aloittaa yt-neuvottelut lomautuksista: työntekijät vähenemässä ja käsittelyajat pitenemässä ensi vuonna
  9. Euroopan keskuspankki piti ohjauskoron odotetusti ennallaan
  10. Lentoyhtiö Norwegian sai velkataakkaansa helpotusta Kiinasta – Osakekurssi rajussa nousussa
 7. Urheilu
  1. Kolme maailman huippuratsastajaa kohtaa Helsingissä, mutta vain yksi heistä on herkkien hevosten taikuri
  2. Hexi Riihiranta kertoo kirjassaan, miksi hän ja Matti Murto teippasivat 4-vuotiaan Alexander Stubbin tuoliin ja jättivät suihkuhuoneeseen
  3. Alexander Stubb kertoo, miten hänestä tuli ”Lycrasetä”, joka on triathlonin ansiosta viisikymppisenä elämänsä kunnossa
  4. Mikko Rantasen valmentaja ja joukkuekaveri kommentoivat suomalaisen loukkaantumista: ”On rankkaa menettää yksi NHL:n parhaista pelaajista”
  5. Michael Jordanin huippulukemia sivunnut Lauri Markkanen sai ”hirviömäiset” kehut, mutta joukkuetta arvosteltiin huolimattomaksi
  6. Japanilaistieto: Olympiamaraton saattaa jäädä Tokioon ja alkaa kolmelta yöllä
  7. Lumilautailija Rene Rinnekankaan nilkka murtui Italiassa, maailmancupin kilpailu jää väliin
  8. EM-kisakynnyksellä oleva Huuhkajat putosi yhden sijan Fifan maailmanlistalla, sijoitus nyt 55:s
 8. Lasten uutiset
  1. Kysyimme viidesluokkalaisten mielipiteitä matematiikasta – ”Joissain tilanteissa kuitenkin tarvitsee matikkaa”
  2. Suomessa on yhä vähemmän kouluja
  3. Kiinnostaako kemia? – Tyttöjäkin tarvitaan tekonologia-alalla
  4. Turkki hyökkäsi naapurimaahan Syyriaan
  5. Matematiikan opiskelu jakoi koululaisten mielipiteitä
  6. Uutisvisa: Mikä on tiistaina kruunatun Japanin uuden keisarin nimi?
  7. Vietätkö halloweenia?
  8. Ankkanurkka: Nokka kirjassa
  9. Kurpitsachili
  10. Aku Ankka ja kumppanit: Aarteita etsimässä
 9. Kulttuuri
  1. Ylistetyn Judy Garland -roolin tehnyt Renée Zellweger kiittää pohjoismaisia juuriaan: Äitini rohkaisi, että sinusta voi tulla mitä ikinä tahdot
  2. Renée Zellweger tekee onnistuneen paluun valkokankaalle Judy Garlandin vaikeassa roolissa, addiktoituneena ja ailahtelevaisena diivana
  3. Kotimainen Täydellinen joulu on onnistuneen hullu komedia, jossa vietetään mustasukkaisuuden ja suhdesotkujen täyttämää juhlaa
  4. Onko zombiapokalypsissa tilaa rakkaudelle? Zombielandin jatko-osa on hauska ja harmiton
  5. Lastenanimaatio Pojun äänenä kuullaan Isac Elliotia, mutta laiskasti suunniteltuihin otuksiin on vaikea kiinnittyä
  6. Välimereen hukkuvien pakolaisten kohtalo oli HKO:n konsertin teema, miksi ilta päättyi vitsikkääseen rallatteluun?
  7. Baby Jane on syksyn oopperatapaus, traaginen kuvaus läheisriippuvuudesta
  8. Stravinskyn seremoniallinen mestariteos Oedipus Rex nähtiin Kansallisoopperassa ilman seremoniallisuutta
  9. Terhi Panula tekee tiiviin ja intensiivisen roolin onnettomana ja jätettynä naisena
  10. Esseisti Riikka Kaihovaara putsaa luontokäsityksemme kulttuurisesta moskasta ja tuo näyttämölle syväekologian
  11. Vinyylilevyjen myynti ohittaa cd-levyjen myynnin vuoden loppuun mennessä Yhdysvalloissa, Suomessa on sama suunta
  12. Kirjailijapariskunta Aki ja Milla Ollikaisen rikostarina voitti Otavan käsikirjoituskilpailun
  13. HS:n tilaajille suoria lähetyksiä kirjamessuilta HS.fi:ssä
 10. Tiede
  1. Tutkijat kehittivät mullistavan tavan huiputtaa dna:ta: ”Suuri harppaus perimän muokkauksen maailmassa”
  2. Tietävätkö eläimet, että muut eläimet voivat syödä ne?
 11. Mielipide
  1. Helsinkiä on rakennettu liikaa autoilun ehdoilla
  2. Pieniä asuntoja voidaan yhdistää, kun kantavia seiniä jätetään pois
  3. Päätös lähikoulun säilyttämisestä voi pelastaa kylän
  4. Laadun mittaaminen vauhdittaisi terveyskeskusten uudistumista
  5. Yleislääketiede erikoisalana kiinnostaa lääkäreitä
  6. Kirkon pitää olla sorrettujen puolella
  7. Ennakkoluulot estävät työllistymistä
  8. Näkyykö sota minussa?
  9. Pormestari on operatiivinen johtaja
  10. Terveyskeskuskäynti sujui miellyttävästi
 12. Tänään
  1. Jerker A. Eriksson 1931–2019
  2. Luistelijat lähtivät Inzellin jäälle
  3. Tapahtumia perjantaina 25. lokakuuta
  4. Sirkusta yön ja päivän rajalla
  5. Pianisti avaa musiikkijuhlat
 13. Radio ja TV
  1. Nörtit haluavat tehdä maailmasta paremman, mutta lopputulos voi olla kauhea – Piilaaksosta kertovan sarjan tekijä vertaa kasvuyrityksiä kultteihin
  2. Oliver Hirschbiegelin viileän realistinen elokuva kertoo, miten puuseppä Georg Elser yritti murhata Hitlerin
  3. Perjantain tv-elokuvia
 14. Ajanviete
  1. Mikä on spekula? – Lisää aiheeseen liittyviä ja muita kysymyksiä päivän Uutisgurussa
  2. Miniristikko: ”Kissulla, Merja puhelimessa” – Messukeskukseen mahtuu vielä!
  3. Päivän sudoku
 15. Sarjakuvat
  1. Karlsson
  2. Rip Kirby
  3. Fingerpori
  4. Viivi ja Wagner
  5. Lassi ja Leevi
  6. Harald Hirmuinen
  7. Wumo

Kommentit

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Kobe Bryantin raiskauskohusta muistuttanut toimittaja hyllytettiin tehtävistään

  2. 2

   Näissä ammateissa tienataan yli 6000 euroa kuussa – HS:n palkkakone kertoo 346 ammatin palkat

   Tilaajille
  3. 3

   Vanhemmat teippasivat lapsensa kädet yhteen ja pakottivat syömään lattialla – Tapaus paljastui purjeveneellä, hovioikeudesta vankeustuomiot

  4. 4

   Lentokentän pahin pöpöpesä on turvatarkastuksen tavarakaukalo – näillä asiantuntijan neuvoilla vältät virustartunnan

  5. 5

   Sisustusmaailman kansainvälinen tähti palkattiin uudistamaan Suomen perinteikkäin ravintola – Tältä ravintola Savoyssa näyttää nyt

  6. 6

   Tutkijat yllättyivät: Koe-eläinten joukossa oli aivoton rotta, joka eli kuitenkin normaalisti

  7. 7

   Postin sekasorto on Helsingissä niin ankara, että taloyhtiöissä jaetaan jo kirjeitä harrastuspohjalta

   Tilaajille
  8. 8

   Uusnatsit polttivat Tampereella Israelin lipun Auschwitzin muistopäivän aattona

  9. 9

   Britannia uhmaa Yhdysvaltoja ja sallii kiinalaisen Huawein pääsyn 5g-verkkoihin

  10. 10

   Kobe Bryant oli risti­riitainen super­tähti, joka saavutti kaiken – roolinsa hän erotti itse itselleen antamallaan lempinimellä

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Kobe Bryant oli risti­riitainen super­tähti, joka saavutti kaiken – roolinsa hän erotti itse itselleen antamallaan lempinimellä

  2. 2

   Moni suomalaislapsi on kasvatettu tavalla, joka murentaa itseluottamusta – Asiantuntijat kertovat, miksi tyyliä kannattaa muuttaa heti

   Tilaajille
  3. 3

   Suomalaisyrityksen teknologia tappaa koronaviruksia ilmasta – nyt kiiretilaus Kiinaan laittoi työvuorot uusiksi

  4. 4

   Postin sekasorto on Helsingissä niin ankara, että taloyhtiöissä jaetaan jo kirjeitä harrastuspohjalta

   Tilaajille
  5. 5

   Näissä ammateissa tienataan yli 6000 euroa kuussa – HS:n palkkakone kertoo 346 ammatin palkat

   Tilaajille
  6. 6

   Tutkijat yllättyivät: Koe-eläinten joukossa oli aivoton rotta, joka eli kuitenkin normaalisti

  7. 7

   Kirjeenvaihtajan kommentti: John Boltonin paljastus on uutis­pommi, joka voi muuttaa Trumpin oikeuden­käynnin kulkua

   Tilaajille
  8. 8

   Helsingin poliisin ylikomisario teki rikosilmoituksen perussuomalaisten kansanedustajasta

  9. 9

   Töölössä lähes tyhjillään seisovan pysäköintihallin johtaja: ”Hintoja ei tulla muuttamaan”

  10. 10

   Luisteluvalmentaja Mirjami Penttisen seuran hallitus erosi yllättäen: syynä seuran jakautuminen kahteen leiriin – Taitoluisteluliitto vaatii lisäselvityksiä epäkohtien korjaamiseksi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Salamurha, jäätelöä ja Rick, jolla on ydinase – Tällainen on Donald Trumpin hämmentävä palatsi, jossa presidentti kestitsee valtiovieraita ja laukaisee ohjuksia

   Tilaajille
  2. 2

   Nelivuotias Michael Bornstein selvisi Auschwitzista opettelemalla olemaan näkymätön – Maanantaina hän palaa sinne peloistaan huolimatta

   Tilaajille
  3. 3

   Italialainen yöelämäntutkija käy ydinkeskustassa, Triplassa, Sörnäisissä ja Kontulassa, ja löytää yhden aidon ja monikulttuurisen paikan

   Tilaajille
  4. 4

   Kampissa kaupataan niin pientä asuntoa, ettei sellaisia saa Helsinkiin enää edes rakentaa

  5. 5

   Katri Kulmunin ihastuttava brittienglanti loksautti leuat somessa – kysyimme kielentutkijoilta, olisiko hän ylä- vai alaluokkainen britti

  6. 6

   Hyllytetty luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen pyysi vanhempia allekirjoittamaan tukiadressin itselleen – HS:n haastattelussa hän kiistää lähes kaiken

  7. 7

   Ratkeaako ihmiskunnan kohtalo suomalaisilla keksinnöillä? Suomessa kehitetään nyt laitteita, joissa voi olla avain ilmaston kohtalon­kysymykseen

   Tilaajille
  8. 8

   Deittisovellukset tietävät käyttäjistään kaiken, ja näitä tietoja janoavat vaaralliset ihmiset – HS:n selvitys paljastaa, että massiiviseen tiedonkeruuseen liittyy suuria uhkia

   Tilaajille
  9. 9

   Rap-artisti Pyhimys ratkaisi matematiikan tehtävän tavalla, joka sai opettajan hämmästymään – Siitä alkoi polku, joka olisi voinut johtaa aivan toisenlaiseen elämään

   Tilaajille
  10. 10

   Kun isä kuoli, Eero Huovinen sai käsiinsä valtavan kasan kirjeitä, joista paljastui totuus äidistä – Huovinen itki, kun hän avasi niistä ensimmäiset

   Tilaajille
  11. Näytä lisää