Rajujen leikkausten kohteeksi joutuneet ammatti­koulut suhtautuvat varauksella Sipilän esitykseen lisä­opettajista: ”Toivottavasti näkyy myös koulujen pankki­tileillä eikä ole vain löysä lupaus” - Päivän lehti 25.11.2018 | HS.fi

Rajujen leikkausten kohteeksi joutuneet ammatti­koulut suhtautuvat varauksella Sipilän esitykseen lisä­opettajista: ”Toivottavasti näkyy myös koulujen pankki­tileillä eikä ole vain löysä lupaus”

Ammattikoulut ottaisivat mieluummin tasokorotuksen perusrahoitukseen kuin erillisen rahoituksen tuhannen opettajan palkkaamiseen.

Veikko Kääpä opetti autotekniikkaa Stadin ammattiopistossa 12. marraskuuta. Keskusta haluaisi jalkauttaa opettajia enemmän työpaikoille.­

24.11.2018 18:16

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) esitti lauantaina, että ammatilliseen koulutukseen pitäisi saada tuhat uutta opettajaa ja ohjaajaa.

”Tällä varmistetaan se, että opiskelija todella saa tehdä opintoihinsa liittyviä asioita työpaikalla, eikä jää tuuliajolle”, Sipilä sanoi puheessaan keskustan puoluevaltuuston kokouksessa Turussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?