Päivän lehti 26.8.2019 |HS seuraa

Osakkeet alkoivat kallistua Trumpin ilmoitettua Kiinan halusta jatkaa kauppa­neuvotteluja – HS seuraa pörssipäivää hetki hetkeltä

Perjantaina sekä Yhdysvallat että Kiina ilmoittivat uusista tullimaksujen korotuksista.

Yhdysvalloissa odotettavissa osakkeiden kalllistuminen

Suomalaiset metsäyhtiöt halpenevat eniten Helsingin pörssissä

Trump: Kiina on lähestynyt Yhdysvaltoja neuvotteluiden jatkamiseksi

Helsingin pörssissä osakkeet halpenivat

Helsingin pörssissä osakkeet halpenivat maanantaina 0,46 prosenttia perjantain päätösnoteerauksesta.

Osakkeet myötätuulessa Yhdysvalloissa

Osakkeet kallistuivat Yhdysvalloissa noin prosentin muutamia minuutteja kaupankäynnin alkamisen jälkeen.

Kolmesta tärkeimmästä osakeindeksistä S&P 500 vahvistui 0,89 prosenttia, Dow Jones Industrial Average 1,04 prosenttia ja Nasdaq 1,03 prosenttia.

Presidentti Donald Trump onnistui lausunnoillaan vähentämään levottomuutta, joka sai aikaisemmin maantaina aikaan osakkeiden tuntuvan halpenemisen Aasiassa.

”Arvostan paljon sitä tosiseikkaa, että Kiina soitti ja osoitti haluavansa sopimusta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun he todella haluavat saada sopimuksen aikaan ja se on mielestäni erittäin myönteinen merkki", Presidentti Trump sanoi aikaisemmin maanantaina.

Yhdysvalloissa odotettavissa osakkeiden kalllistuminen

Osakkeiden arvonmuutosta ennakoivien futuurien perusteella Yhdysvaltojen osakemarkkinoilla on odotettavissa merkittävää rauhoittumista maanantaina.

Kolmen merkittävimmän osakeindeksin, S&P 500:n, Dow Jones Indusrial Averagen ja Nasdaqin, futuurien perusteella osakkeet kallistuvat noin prosentin kaupankäynnien alkaessa runsaan tunnin kuluessa.

Perjantaina kaikki kolme keskeistä osakeindeksiä heikkenivät tuntuvasti kauppasodan kärjistymisen takia.

Perjantaina epävakautta aiheutti sekin, että presidentti Trump moitti taas kerran nimittämäänsä Yhdysvaltojen keskuspankin pääjohtajaa Jerome Powellia.

Aasiassa osakkeet halpenivat maanantaina tuntuvasti, mutta Euroopassa on ollut rauhallisempaa. Presidentti Trumpin ilmoitus kauppapoliittisten neuvotteluiden jatkamisessa pian Kiinan kanssa herätti toiveikkuutta.

Hieman ennen kello 15 Suomen aikaan euroalueen Stoxx 600 -osakeindeksi oli vahvistunut 0,4 prosenttia. Raaka-aine markkinoilla öljyn alkoi kallistua pahempien uhkakuvien väistyessä.

Osakkeet alkoivat kallistua Euroopassa

Pahin myrsky osakemarkkinoilla vaikuttaisi ainakin toistaiseksi olevan ohitse. Markkinat ovat kuitenkin hyvin epävakaassa tilassa, jolloin ne reagoivat herkästi erilaisiin uusiin tietoihin kauppasodan kehittymisestä.

Frankfurtin pörssin yleisindeksi oli puolenpäivän jälkeen vahvistunut 0,3 prosenttia ja euroalueen yritysten osakkeiden hintakehitystä mittaava Euro Stoxx 0,2 prosenttia. Helsingin pörssin yleisindeksi oli liki sama kuin perjantaina osakekaupan päättyessä.

Markkinoiden rauhoittaminen johtui hyvin todennäköisesti siitä, että Kiina ja Yhdysvallat ilmoittivat etsivänsä sovintoa pitkittyneisiin kauppapoliittisiin jännniteisiin.

Myös raakaöljyn hinta alkoi kallistua hieman. Pohjanmeren Brent-viitelaadun raakaöljy kallistui 0,2 prosenttia 59,67 dollariin barrelilta.

Valuuttamarkkinoilla epävakaus sen sijaan jatkui pitkin päivää, koska Kiinan valuutan yuanin arvo oli heikkoimmillaan sitten helmikuun 2008. Yhden dollarin arvo oli 7,14 yuania.

Presidentti Trump uskoo sovintoon

Yhdysvaltojen presidentti ilmoitti maanantaina uskovansa sopimukseen kauppasodasassa Kiinan kanssa.

"Minä uskon, että saamme sopimuksen aikaan", presidentti sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

Hänen lausuntonsa kauppasodasta ovat olleet ristiriitaisia. Välillä presidentti Trump on ilmoittanut olevansa tyytyväinen tullimaksujen korotuksiin ja välillä hän on uskonut sovintoon.

Kiinan varapääministeri Liu He kertoi Reutersin mukaan, että myös Kiina haluaa sovintoa.

"Olemme valmiita ratkaisemaan asian rauhallisella asenteella neuvotteluilla ja yhteistyöllä. Vastustamme päättäväisesti kauppasodan kärjistymistä."

Yhdysvalloissa odotettavissa osakkeiden kallistuminen

Suurten yhdysvaltalaisten osakkeindeksien kehitystä ennakoivien futuurien perusteella osakkeet kallistuvat tänään Yhdysvalloissa.

Futuurit ennakoivat osakkeiden vajaan prosentin kallistumista. Markkinoita ovat ilmeisesti rauhoittaneet presidentti Trumpin lausunnot kauppapoliittisten neuvotteluiden pikaisesta jatkamisesta Kiinan kanssa.

Perjantaina osakkeet halpenivat Yhdysvalloissa voimakkaasti kauppasodan kärjistymisen takia. Ensiksi Kiinan ilmoitti uudista tullimaksujen korotuksista Yhdysvalloista tuotaville tuotteille. Sen jälkeen presidentti Trump kertoi uusista vastatoimista.

Huonoja uutisia Saksasta: yritysten luottamus talouteen heikentynyt

Kiinan ja Yhdysvaltojen kauppasota on kolhinut ilmeisen pahoin saksalaisia yrityksiä, ilmenee sijoittajien ja ekonomistien tarkoin seuraamasta Ifo-indeksistä.

Yritysten nykyistä tilaa ja suhdannenäkemiä mittaa Ifo-indeksi heikkeni elokuussa 94,3 pisteeseen. Uutistoimisto Bloombergin ennakkokyselyssä ekonomistit arvioivat, että se olisi ollut 95,8 pistettä.

Saksassa ja euroalueella laajemmin suurimmat ongelmat ovat teollisuudessa, jonka valmistamien tuotteiden kysyntää on vähentänyt kauppasota ja Kiinan talouskasvun hidastuminen. Suhdannenäkymät ovat huonontuneet tuntuvasti myös palvelualoilla.

Saksan teollisuuden kangertelu heijastuu ajan mittaan myös Suomeen, koska Saksa on Suomen tärkein kauppakumppani.

Euroopassa selvästi rauhallisempaa kuin Aasiassa

Euroopassa osakkeiden halpeneminen on selvästi rauhallisempaa kuin Aasiassa. Suurten euroopalaisten ytiöiden osakkeiden hintakehitystä mittaava oli Stoxx 600 -osakeindeksi oli heikentynyt 0,33 prosenttia vajaa tunti kaupankäynnin alkamisen jälkeen.

Markkinoita rauhoittivat ilmeisesti Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin lausunnot, joiden mukaan kauppapoliittiset neuvottelut Kiinan kanssa jatkuvat hyvin pian.

Tokion pörssin yleisindeksi heikkeni maanantaina 2,17 prosenttia,Hongkongin pörssin yleisindeksi 1,92 prosenttia ja Shangain pörssin yleisindeksi 1,2 prosenttia perjantain päätönoteerauksista.

Suomalaiset metsäyhtiöt halpenevat eniten Helsingin pörssissä

Kauppasodan kärjistyminen vaikuttaisi maanantaina kolhineen pahiten metsäyhtiöiden osakkeita. Metsäyhtiö UPM:n osake halpeni maanantaina kaupankäynnin alkuvaiheessa prosentin ja Stora Enson osake kutakuinkin yhtä paljon.

Molemmat yhtiöt ovat jo aikaisemmin varoittaneet Kiinan talouskasvun hidastumisesta. UPM ja Stora Enso ovat suurimpia suomalaisia teollisuusyhtiöitä.

Trump: Kiina on lähestynyt Yhdysvaltoja neuvotteluiden jatkamiseksi

Yhdysvaltojen presidentin Donald Trump ilmoitti maanantaina, että Kiina lähestynyt viime yönä Yhdysvaltoja aloitteella jatkaa kauppapoliittisia neuvotteluita, kertoo uutistoimisto Reuters.

Reutersin mukaan presidentti Trump pitää neuvottelualoitetta myönteisenä asiana koko maailmalle. Trump myös kehui taas Kiinan presidenttiä Xi Jingpingiä hyväksi johtajaksi ja kehui hänen haluaa löytää ratkaisu kauppapoliittisiin kiistoihin ja kiistan rauhoittamiseksi.

Presidentti Trumpin ilmoitukseen on syytä suhtautua varauksella. Presidentti on jo monta kertaa aikaisemminkin antanut ymmärtää, että neuvottelut etenevät hyvin.

Tämä sisältö kuuluu HS Digi -tilaukseen
Vaihda HS Mini -tilauksesi helposti HS Digiin
TILAAJILLE
Haluatko lukea koko artikkelin?
Sisällysluettelo
 1. Pääuutiset
  1. Tämä Porvoon ja Pirkanmaan ampumisista tiedetään: poliisi otti kaksi kiinni, poliisia kohti ammuttiin takaa-ajossa
  2. Silminnäkijä Pirkanmaan operaatiosta: Iso farmariauto pakeni perässään suuri joukko poliisiautoja
  3. ”Haluamme vain katsoa, minkä näköisiä ihmisiä täällä on” – silmin­näkijät kertovat Porvoon suuresta poliisi­operaatiosta
  4. ”Jos joku päättää ampua poliisia, siinä on aika monta moraalista pidäkettä ohitettu” – Poliisiin kohdistunut väki­valta on kaksin­kertaistunut Suomessa 2000-luvulla
  5. Pääministeri Rinne: Poliisiin kohdistuva väkivalta kertoo yhteis­kunnallisesta muutoksesta
  6. Nämä kysymykset ovat edelleen auki Porvoon poliisiampumisista
  7. Euroopan ”viime vuosi­kymmenien suurin työaika­kokeilu” jäi torsoksi – Mitä tapahtui Ranskan 35 tunnin työviikolle?
 2. Pääkirjoitus
  1. Uudenlainen menestysresepti: aluksi hyöty EU-jäsenyydestä ja sen päälle lisähyöty siitä, ettei piittaa yhteisistä säännöistä
  2. Syntyvyyden oikean tason ratkaisevat perheet
  3. Keski-Euroopan teollisuusjättien suojeleminen EU-rahoilla on ongelmallinen idea
  4. Urheilu tarvitsee taitavia lobbareita, sillä Veikkauksen raha-automaatti voi hyytyä
  5. Sähkön riittävyys ei ole itsestäänselvyys
  6. Syksyllä selviää opposition marssijärjestys
 3. Kotimaa
  1. Riitaa oli nimestä, rahasta, rehtorista ja johtosäännöstä, mutta nyt Tampereella alkoi uuden jättiyliopiston ensimmäinen lukukausi
  2. Pääministeri Rinne työllisyys­tavoitteesta: ”Keppi ja pakko eivät kuulu tämän hallituksen sana­varastoon”
  3. EU-virkamiehiä pyydetty välttämään Finnairin lentoja niiden kalleuden takia –  Miksi Brysselistä pääsee Tukholmaan 200 euroa halvemmalla kuin Helsinkiin?
  4. Kommentti: Muuttoliike myllertää Suomen alueiden väestörakennetta – Minne ovat nuoret naiset kadonneet?
  5. Adoptoitavista lapsista suurin osa on Suomessa syntyneitä, ulkomailta adoptoitujen osuus on pudonnut nopeasti
  6. Mies kuoli mönkijäturmassa Virolahdella
  7. Juhlaviikkojen ohjelmassa on neljä tanssiesitystä
  8. Boris Johnson on Britannian pääministeri
  9. Michel Houellebecqin uusin teos ei ole vielä ilmestynyt englanniksi
 4. Kaupunki
  1. Sofi Kallio siivosi pientä kaksiota kymmenen tuntia, mutta lopputulos ei kelvannut Hoasille
  2. Helsingin nasujaisten järjestäjiä harmittaa, että poliisi syytti sotkusta, vaikka ei antanut nuorille lupaa jäädä siivoamaan
  3. Jätkäsaareen rakennettiin koulu, jossa luokkia ei enää ole pitkien käytävien varrella
  4. Pummilla matkustamisen hinnasta väännetään taas, HSL haluaisi korottaa tarkastusmaksun 100 euroon
  5. Helsingin Rautatientorin metroasema saatiin auki maanantaina poikkeusjärjestelyin, hissit eivät vielä toimi
 5. Ulkomaat
  1. Sademetsien tuho henkilöityy Brasilian presidenttiin, joka ilkkuu huolestuneille ja kaipaa sotilasvaltaa
  2. Trump kaivoi esiin vuoden 1977 lain, jonka avulla hän aikoo kieltää yrityksiä toimimasta Kiinassa
  3. Itävallassa kammoksutaan ”lasista ihmistä”, ja siksi käteisen käyttöä ajetaan nyt perustuslakiin
  4. Poliisi pidätti kymmeniä mielenosoittajia Hongkongissa, joukossa ainakin yksi lapsi
  5. Tunnettua islamintutkijaa Tariq Ramadania epäillään myös joukkoraiskaukseen osallistumisesta
  6. Osakkeet alkoivat kallistua Trumpin ilmoitettua Kiinan halusta jatkaa kauppa­neuvotteluja – HS seuraa pörssipäivää hetki hetkeltä
 6. Talous
  1. Suomalais­yritys tekee miljoonien liike­vaihtoa myymällä käytettyjä rannekelloja
  2. Osakkeet alkoivat kallistua Trumpin ilmoitettua Kiinan halusta jatkaa kauppa­neuvotteluja – HS seuraa pörssipäivää hetki hetkeltä
 7. Urheilu
  1. Federer, Nadal ja Djokovic ovat rikkoneet lähes kaikki tenniksen ennätykset, ja nyt huipputennis kärsii
  2. Kovaa hyökännyt Kreikka sysäsi Suomen kolmanteen tappioon EM-lentopallossa
  3. Tommi Mäkisen talli nappasi historiallisen kolmoisvoiton Saksan MM-rallissa, Esapekka Lappi joutui tallimääräyksen uhriksi
  4. Ruotsi vei maaottelut, mutta naisten pika-aidat tarjosi jälleen ilonaihetta suomalaisille: Annimari Korte juoksi kovien treenien välissä maaotteluvoiton
  5. Ruotsi-ottelun vastakohta on maratonin ennätysyritys, jossa apuna voi olla autokin
  6. Suomalaiskaksikko jyräsi jälleen Dota 2:n MM-voittoon, OG-joukkue tienasi 14 miljoonaa euroa
  7. ”Hirveä töötti suoraan naamaan”, Ylen Dota 2:n selostus on täyttä tykitystä, johon paraskaan urheiluselostaja ei yllä
  8. Sanna Nuutinen toiseksi golfin Euroopan-kiertueella, tulos on suomalaisnaisten paras neljään vuoteen
  9. Patrik Niklas-Salminen palaa Tuomas Ketolan valmennukseen
  10. Teemu Pukki ei ole enää yksin Valioliigan maalipörssin kärjessä, Manchester Cityn Raheem Sterling nousi rinnalle
  11. ”Lapset eivät enää halua olla Messi tai Ronaldo, he haluavat olla Pukki”, arvostettu The Athletic kävi Suomessa Teemu Pukin jalanjäljissä
  12. Turun Sanomat: Bottas jatkaa Mercedeksellä ensi kaudella
  13. Maanantain tulospörssissä muun muassa golfia, jalkapalloa ja yleisurheilua
 8. Kulttuuri
  1. Anna Kelo oli punkkari, jolle tarjottiin vain topless-tarjoilijan töitä, mutta nyt hän ohjaa Kansallisoopperassa maailman suurimman oopperaklassikon
  2. Esa-Pekka Salonen pakotettiin ”aikuisviihteen” pariin kesällä – nyt hän aloittaa Kansallisoopperassa Ringin, jonka ”miehityksessä ei ole heikkoa lenkkiä”
  3. Liam Gallagher lunasti odotukset Kaisaniemessä, vaikka ärsyyntyikin Oasis-fanin huutelusta: ”Hei, alat todella käydä hermoilleni!”
  4. Kuubalaistähti Omara Portuondo esiintyi hapuilevasti ja epävireisesti, mutta tunnelma Huvilassa pysyi silti lämpimänä
  5. Säkkipimeä metsä alkaa soida ja faunit johdattavat yleisöä kainuulaisessa aarniometsässä, kulutuskulttuuria vastustavassa taiteessa metsä on yksi esiintyjistä
 9. Tiede
  1. Lapset ja nuoret liikkuvat vähemmän kuin ennen, väitetään – Pitääkö väite sittenkään paikkansa?
  2. Puunhalausviikolla voi harrastaa kääpimistä – Suomessa on 251 kääpälajia, joista moni on jo uhanalainen
  3. Kuukivet jopa 4,5 miljardia vuotta vanhoja
 10. Mielipide
  1. Oikeudenkäyntien kulut on saatava kuriin
  2. Suomessa asianajajia on liian vähän
  3. En halua omia lapsia, mutta osallistun talkoisiin luovuttamalla munasolujani
  4. Nyt tulisi keskittyä tavoitteelliseen kasvatukseen ja työyhteisöihin
  5. Opettajapula ei johdu lainmuutoksesta
  6. Varhaiskasvatuksen opettajan vaativasta työstä pitää maksaa paremmin
  7. Yhä useampi paketti ohjataan asiakkaiden toiveesta automaattiin
  8. Ydinvoiman tuottaminen on kallista
  9. Jyrki Katainen veti maton EU:n pakotteiden alta
 11. Tänään
  1. Kuvittaja Hannu Lukkarinen istui kuukauden Bodomin murha­oikeudenkäynnissä, näki salassa pidettyjä kuvia ja piirsi: ”Se oli aivan karmeaa”
  2. Kirsti Ilvessalo 1920–2019
  3. Pidätyksiä mellakassa
  4. Tapahtumia maanantaina 26. elokuuta
  5. Kun kaikki hajoaa
 12. Radio ja TV
  1. Tunnelukot saavat meidät elämään kärsimyksessä, mutta menestyssarja This Is Us voi auttaa avaamaan ne
  2. Verkkainen ja yhteiskunnallinen ruotsalaissarja pohjautuu osittain tositapahtumiin
  3. Maanantain tv-elokuvia
 13. Ajanviete
  1. Miniristikko: Aata ja oota ei oo – Myydäänkö siis ei oota?
  2. Kuinka suuri osa suomalaisista arvioi potevansa ilmastoahdistusta? – Tämä ja muuta kiinnostavaa tänään Uutisgurussa
  3. Päivän sudoku
 14. Sarjakuvat
  1. Viivi ja Wagner
  2. Rip Kirby
  3. Fingerpori
  4. Lassi ja Leevi
  5. Harald Hirmuinen
  6. Wumo

Kommentit

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Ei vielä nimellä kirjoitettuja kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  • Juuri nyt
  • Päivä
  • Viikko
  1. 1

   Olympiastadionia remontoidaan 261 miljoonalla eurolla, mutta urheiluväki empii sen käyttämistä – Vapaavuori tulistui: ”Eihän tämä voi mennä näin”

  2. 2

   Tässä on uusi Olympiastadion – Kosketa ainutlaatuisia panoraamakuvia ja katso, miltä uusittu stadion näyttää

   Tilaajille
  3. 3

   Kryptovaluutta-alustan perustaja kuoli äkillisesti, ja 170 miljoonan euron varallisuus katosi – nyt sijoittajat epäilevät kuolemaa lavastetuksi

  4. 4

   Triplan minikauppahallin puodeissa on hiljaista – Ensimmäinen liike lopetti, mutta kauppakeskus uskoo yhä konseptiin

  5. 5

   Maastopalojen keskellä kärvistelevän Australian ilmasto­politiikka sai kansain­välisessä vertailussa 0,0 pistettä sadasta – pää­ministerin mukaan ilmasto­toimet ovat riittäviä

  6. 6

   Vihreiden entinen puoluesihteeri ryöstettiin ja pahoinpideltiin vakavasti Brysselissä

  7. 7

   Suomen asuntomarkkinoiden kahtiajako vaati ison uhrin: ”Monia on johdettu harhaan”

  8. 8

   Hitas-rekisteristä paljastuu myös Helsingin päättäjiä: Eveliina Heinäluoma ja Dennis Pasterstein omistavat kaksi asuntoa

   Tilaajille
  9. 9

   Pyllistin hanuritohtorille Thaimaassa – sillä hetkellä en tiennyt, että olin matkailutrendin edelläkävijä

  10. 10

   Tuhannet suomalaiset saavat pian rikos­historian huume­kaupoista pimeässä verkossa – Hakkeri kertoo nyt, miksi tarina verkon anonyymistä huume­keitaasta oli valhetta

   Tilaajille
  11. Näytä lisää
  1. 1

   Suomen asuntomarkkinoiden kahtiajako vaati ison uhrin: ”Monia on johdettu harhaan”

  2. 2

   Tuhannet suomalaiset saavat pian rikos­historian huume­kaupoista pimeässä verkossa – Hakkeri kertoo nyt, miksi tarina verkon anonyymistä huume­keitaasta oli valhetta

   Tilaajille
  3. 3

   Hitas-rekisteristä paljastuu myös Helsingin päättäjiä: Eveliina Heinäluoma ja Dennis Pasterstein omistavat kaksi asuntoa

   Tilaajille
  4. 4

   Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen allekirjoitti al-Holin suomalaisten palauttamista koskevan asia­kirjan, valio­kunnassa hän kiisti tietävänsä suunnitelmasta – näin Kolehmainen kommentoi

   Tilaajille
  5. 5

   Trump käski Greta Thunbergiä ”chillaamaan”, Thunberg näpäytti takaisin – ja sai tuekseen myös Michelle Obaman

  6. 6

   140-kiloinen painonnostaja Teemu Roininen ryhtyi vegaaniksi parantaakseen tuloksiaan – Miten siinä kävi?

   Tilaajille
  7. 7

   Olympiastadionia remontoidaan 261 miljoonalla eurolla, mutta urheiluväki empii sen käyttämistä – Vapaavuori tulistui: ”Eihän tämä voi mennä näin”

  8. 8

   Vihreiden entinen puoluesihteeri ryöstettiin ja pahoinpideltiin vakavasti Brysselissä

  9. 9

   35-vuotiaana kuollut NHL-puolustaja oli saanut kolmessa kuukaudessa neljä aivotärähdystä ja aina uudestaan peliluvan

  10. 10

   Mihin tv-toimittaja tarvitsee korkokenkiä? Kirsi Alm-Siira ja Annika Damström kertovat, millaista palautetta katsojilta tulee

   Tilaajille
  11. Näytä lisää
  1. 1

   Joonas Lahti, 24, on Suomen paras puhelinliittymäkauppias ja tienaa enemmän kuin toimitusjohtaja

   Tilaajille
  2. 2

   HS pääsi harvinaiselle vierailulle syyrialaiseen vankilaan, jossa pidetään Isisin taistelijoita – ”Meilläkin on oikeuksia”, sanoo ruotsalainen Farhad

   Tilaajille
  3. 3

   Triplassa kiusallinen suunnitteluvirhe: uudelta asemalaiturilta näkee pimeällä sisään kauppakeskuksen vessoihin

  4. 4

   HS-analyysi: Kulmunin vaatimukset ajoivat vasemmistolaisen Sanna Marinin heti ahtaaseen rakoon

   Tilaajille
  5. 5

   Valta on nyt kolmikymppisillä naisilla: Hallitusta johtaa viisi naista, joista neljä on alle 35-vuotiaita

  6. 6

   Olot vapautuivat Jari Aarnion suljetulla selliosastolla – sekä vangit että vartijat ihmettelevät yllättävää muutosta

   Tilaajille
  7. 7

   Sanna Marinista tulee Suomen seuraava pääministeri, Sdp valitsi uusia ministereitä – HS:n seuranta kokoaa illan tapahtumat

  8. 8

   Helsinki aikoo muuttaa oppilasvalintaa: Tietystä osoitteesta ei enää välttämättä pääsisi tiettyyn kouluun

  9. 9

   Anni Sinnemäki oli rajusti kiusanneen johtajan esimies, mutta ei puuttunut tilanteeseen tarpeeksi: ”Olemme epäonnistuneet”

  10. 10

   Jussi Halla-aho yhdisti Tullin harjoituksen ja al-Holin suomalaisten kotiuttamisen, Tulli kertoi poikkeuksellisen laajasta disinformaatio­kampanjasta – Näin Halla-aho vastaa

  11. Näytä lisää