Lastaa tuttu uuniperuna uusilla täytteillä: ilahduta brunssivieraita kananmuna-pekonipotuilla tai höystä perunat pizza-aineksilla - Päivän lehti 28.2.2019 | HS.fi

Lastaa tuttu uuniperuna uusilla täytteillä: ilahduta brunssivieraita kananmuna-pekonipotuilla tai höystä perunat pizza-aineksilla

Välimeren mauista pitävä kasaa perunalleen fetajuustoa, hummusta, tsatsikia, oliiveja ja kikherneitä.

Brunssipotuista löytyvät aamiaisen parhaat raaka-aineet: kananmuna, pekoni, avokado ja juusto.­

28.2.2019 2:00 | Päivitetty 28.2.2019 11:52

Uuniperuna maistuu jo aamusta, kun eteen saa brunssipotun. Pekoni, muna ja avokado ovat brunssin ehdottomat kulmakivet. Nyt kananmuna hyydytetään uuniperunaan ja muut tarjoillaan hauskan herkun lisäkkeenä.

Kypsät uuniperunat viimeistellään tomaattikastikkeella, sinihomejuustolla, ananaksella ja parmesaanilla.­

Pidätkö americano-pizzasta? Rakastat taatusti näitä pitkittäin halkaistuja uuniperunoita, jotka lastataan kinkulla, ananaksella ja sinihomejuustolla.

Välimerelliset potut sopivat tahnojen ja kastikkeiden ystäville: ne höystetään tsatsikilla ja hummuksella.­

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?