Päivä huvipuistossa voi tulla tuhottoman kalliiksi – HS kävi läpi suosikkipuistojen hinnoittelun ja neuvoo edullisen hauskanpidon taktiikat - Päivän lehti 29.5.2018 | HS.fi

Päivä huvipuistossa voi tulla tuhottoman kalliiksi – HS kävi läpi suosikkipuistojen hinnoittelun ja neuvoo edullisen hauskanpidon taktiikat

Huvipuistokäynti on monen lapsen kesän kohokohta, mutta se saattaa merkitä isoa lovea lapsiperheen lomabudjettiin. Paljonko huvipuistopäivä oikeasti maksaa?

Ystäviensä kanssa Linnanmäellä käynyt Sofia Hagman ajoi kaverusten suosikkilaitteissa monta kierrosta.­

29.5.2018 2:00 | Päivitetty 29.5.2018 6:17

Alkukesästä se alkaa. Milloin mennään Lintsille, kärttävät lapset harva se päivä. Kun päivä koittaa, ilmassa on kihelmöivää jännitystä. Aion mennä ainakin sataan laitteeseen! Vanhemmat tietävät, että se on varmasti totta.

Lapsille ostetaan rannekkeet, usein aikuisillekin. Jossain vaiheessa iskee nälkä. Syödäänkö omia eväitä vai mennäänkö huvipuiston ravintolaan? Kuumana päivänä maistuu jäätelö, lapset haluavat hattaraa. Aikuiset tarvitsevat kahvit. Lisäksi on paljon muita houkutuksia: metrilakuja, ongintaa, huvipuistopelejä, lelu- ja karkkikauppoja. Mihin vedetään raja?

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?