Venäjän presidentti vierailee Suomessa, USA:n johdon kohde on Viro – onko sattumaa, että Pence käy Tallinnassa heti Putinin Suomen-visiitin jälkeen? - Päivän lehti 31.7.2017 | HS.fi

Venäjän presidentti vierailee Suomessa, USA:n johdon kohde on Viro – onko sattumaa, että Pence käy Tallinnassa heti Putinin Suomen-visiitin jälkeen?

Yhdysvaltojen varapresidentti Mike Pence saapui Viroon sunnuntaina kolme päivää Putinin Suomen-matkan jälkeen. Kun Venäjän valtiojohto vierailee Suomessa, Yhdysvaltojen hallinto on valinnut kohdemaakseen Viron.

Yhdysvaltojen varapresidentti Mike Pence ja Karen Pence saapuivat sunnuntaina kaksipäiväiselle vierailulle Tallinnaan. Mike Pence tapaa Viron ja muiden Baltian maiden valtiojohtoa. Karen Pence seuraa taideterapiaa psykiatrisessa sairaalassa Tallinnassa.­

30.7.2017 16:01 | Päivitetty 30.7.2017 21:01

Tallinna

Vladimir Putinin vierailua Savonlinnassa seurattiin Virossakin hetki, mutta pian huomio kiinnittyi Tallinnan keskustan yllä pörisevään Yhdysvaltojen armeijan Black Hawk -helikopteriin ja lentokoneella saapuviin maastureihin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?