Hesari kasvattaa perhesisältöjään uuden perhetiimin myötä - Perhe | HS.fi
Perhe

Hesari kasvattaa perhesisältöjään uuden perhetiimin myötä

”Hesarin lukijoissa on paljon lapsiperheellisiä, ja vanhemmuuden aihepiiri kasvaa erityisesti digitaalisesti”, sanoo HS:n päätoimittaja Anu Ubaud.

HS:n perhetiimiin kuuluvat tuottaja Anni Alatalo (vas.), tuottaja Katri Jaalamaa, graafikko Soile Saarelainen, AD Niina Behm, tuottaja Sanna Huolman, esimies Merituuli Saikkonen ja tuottaja Heidi Moisio. Kuvasta puuttuu uutispäällikkö Elina Väntönen. Kuva: Kalle Koponen / HS

Julkaistu: 4.2. 13:15

Tällä kaavalla selvität, nukutko tarpeeksi. Perheessä rahat eivät kuulu vain sille, joka ne tienaa. Iso osa suomalaisista on kasvatettu tavalla, joka murentaa itsetuntoa – ja näin kulttuuria voi muuttaa. Nykyvanhempia arvostellaan ihan liikaa: oikeasti vanhemmuus on paremmin hanskassa kuin koskaan.

Nämä jutut ovat esimerkkejä Helsingin Sanomissa viime aikoina julkaistuista jutuista, jotka on tehnyt HS:n uusi perhetiimi. Helsingin Sanomat kasvattaa perhesisältöjään, ja loppusyksystä Meidän Perhe- ja Vauva-lehtien toimitukset siirtyivät osaksi Helsingin Sanomien toimitusta.

”Hesarin lukijoissa on paljon lapsiperheellisiä, ja vanhemmuuden aihepiiri kasvaa erityisesti digitaalisesti. On tärkeää pureutua merkittäviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin, kuten lapsiperheiden eriarvoistumiseen sekä työn ja perheen yhteensovittamiseen.”

”Lisäksi vanhemmat kaipaavat ratkaisuja kasvatukseen ja arkeen. Meille siirtyneet aikakauslehtien tekijät ovat liputtaneet myös positiivisen perhepuheen puolesta jo pitkään ja tuntevat kohderyhmänsä hyvin”, sanoo Helsingin Sanomien päätoimittaja Anu Ubaud.

Uudessa perhetiimissä työskentelevät tuottajat Anni Alatalo, Sanna Huolman, Katri Jaalamaa ja Heidi Moisio. Niina Behm ja Soile Saarelainen vastaavat lehtien ulkoasusta printissä ja verkossa. Tiimin esimiehenä toimii Merituuli Saikkonen ja uutispäällikkönä Elina Väntönen.

”Perheaihepiirin lisäksi Hesari kasvattaa lifestylesisältöjään hyvinvoinnissa ja ruuassa. Niitäkin tehdään uusissa yhteistoimituksissa, joissa työskentelee vanhoja hesarilaisia ja meille aikakauslehdistä siirtyneitä uusia hesarilaisia”, Anu Ubaud kertoo.

Helsingin Sanomien yhteydessä toimivat myös aikauslehtibrändit Tiede, Tiede Luonto, Glorian Ruoka & Viini, Soppa 365 ja Sport.

Hesari panostaa verkkokerrontaan uusien digijournalistien voimin

Joukko aikakauslehtiä siirtyy Helsingin Sanomien yhteyteen – Näin Sanoma järjestelee tuttuja mediatuotteita

Seuraa uutisia tästä aiheesta