Onko edessä odotettu jälleennäkeminen? HS etsii haastateltavaksi isovanhempia ja lapsenlapsia - Perhe | HS.fi

Onko edessä odotettu jälleennäkeminen? HS etsii haastateltavaksi isovanhempia ja lapsenlapsia

Monen isovanhemman ja lapsenlapsen pitkä odotus päättyy tänä keväänä, kun rokotukset mahdollistavat tapaamiset tavalliseen tapaan. HS etsii kuvattavia ja haastateltavia juttuun.

Mikael Valta tapasi isovanhempansa Anja-Kaisa Luodon ja Esko Luodon isovanhempien saatua rokotteensa. Tapaamisesta kerrottiin HS Lasten uutisissa.­

22.4. 9:25

Isovanhemman kanssa tehdään usein aivan erityisiä asioita. Käydään marjassa tai kalassa, mökkeillään, yökyläillään ja seikkaillaan. Luetaan ja pelataan lautapelejä. Nikkaroidaan ja leivotaan.

Näitä puuhia ovat monet lapsenlapset ikävöineet kuluneena vuonna, kun kohtaamiset ovat olleet tauolla tai muuttaneet muotoaan pandemian takia.

Haluatteko ikuistaa ja jakaa ikimuistoisen jälleennäkemisen? Etsimme kuvattavaksi ja haastateltavaksi isovanhempia ja lapsenlapsia, jotka pääsevät yhteisiin lempipuuhiinsa pitkän tauon jälkeen. Juttu julkaistaan HS Meidän perhe -lehdessä ja HS.fi:ssä.

Vastaa kyselyyn ja kerro, miten teillä isovanhempi ja lapsi viettävät aikaa yhdessä. Otamme yhteyttä sopiviin haastateltaviin.

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat