Mietitkö eroa? Vastaa kyselyyn ja kerro pohdinnoistasi

Moni parisuhteessa elävä pohtii joskus, millaista elämä olisi, jos eroaisi kumppanista. Vastaa Helsingin Sanomien kyselyyn ja kerro, miksi haluaisit erota ja mikä sinua erossa mahdollisesti pelottaa.

Eroajatusten taustalla voi olla monenlaisia toiveita ja pelkoja. HS tekee aiheesta juttua.

13.5. 14:23

Millaista elämä olisi, jos olisikin taas sinkku?

Moni parisuhteessa elävä pyörittelee ainakin silloin tällöin eroa mielessään. Mikä voisi olla paremmin, jos parisuhde loppuisi? Entä mikä kaikki eroamisessa pelottaa?

Joskus suhde voi yksinkertaisesti olla niin kurja, että ero tuntuu ainoalta vaihtoehdolta saada elämä raiteilleen. Toisinaan eroajatukset voivat kummuta halusta muuttaa jotain elämässä – eikä siis niinkään vakaasta tahdosta erota kumppanista. Yksi voi toivoa elämäänsä lisää romantiikkaa, toinen saattaa unelmoida eron antavan perhearkeen enemmän omaa aikaa.

HS tekee aiheesta juttua. Kerro eroajatuksistasi vastaamalla alla olevaan kyselyyn.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa tunnistamattomina. Lisäksi toimittaja saattaa ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat