Oletko joskus kokenut, että yksi lapsistasi on sinulle kaikkein läheisin? Vastaa HS:n kyselyyn

Elämässä voi olla ajanjaksoja, joissa yksi lapsi tuntuu erityisen läheiseltä. Vastaa HS:n kyselyyn ja kerro, miltä tilanne on sinusta tuntunut.

Joskus voi käydä niin, että vanhempi huomaa viihtyvänsä paremmin yhden lapsen kanssa kuin toisen. HS kerää kyselyllä kokemuksia aiheesta.

14.9. 14:41

Joskus voi käydä niin, että vanhempi huomaa viihtyvänsä yhden lapsen kanssa paremmin kuin toisen. Kyse voi olla hetkellisestä tunteesta tai pidempiaikaisesta asiasta.

Oletko sinä jossain elämäntilanteessa huomannut, että viihdyt yhden lapsesi kanssa erityisen hyvin tai että olet muulla tavalla hänen kanssaan kaikkein läheisin? Miten olet toiminut tilanteessa? Entä onko tunne ollut ohimenevä vai jatkunut pidempään?

HS kerää kyselyllä kokemuksia aiheesta. Juttu julkaistaan HS.fi:ssä ja HS Meidän perhe -aikakauslehdessä.

Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kommentteja saatetaan käyttää jutussa tunnistamattomina. Lisäksi toimittaja saattaa ottaa yhteyttä niihin vastaajiin, jotka ovat antaneet siihen luvan.

Emme julkaise yhteystietoja, mutta HS:n periaate on, että jutussa siteerattujen ihmisten henkilöllisyyden tulee olla toimituksen tiedossa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston uusimmat