Li Andersson ei rankaisisi kannabiksen käytöstä ja kannattaa Aito avioliitto -aloitteen käsittelyä – Studio Kulmapöytä -ohjelma nyt katsottavissa HSTV:ssä - Politiikka | HS.fi

Li Andersson ei rankaisisi kannabiksen käytöstä ja kannattaa Aito avioliitto -aloitteen käsittelyä – Studio Kulmapöytä -ohjelma nyt katsottavissa HSTV:ssä

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ei laillistaisi kannabista. Aito avioliitto-kansalaisaloitteelle Andersson kannattaa eduskunnassa perusteellista käsittelyä.

24.11.2016 7:23 | Päivitetty 24.11.2016 12:16

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ei laillistaisi kannabista. Anderssonin mielestä kannabiksen käyttöä ei tulisi pitää kuitenkaan rikoksena, eikä sen käytöstä pitäisi rangaista.

”Kannatan kannabiksen dekriminalisointia. Pidän sitä järkevämpänä kuin laillistamista. Laillistamisella vaikutat saatavuuteen, kun dekriminalisointi liittyy taas siihen, että depenalisoit käyttöä”, Andersson muotoili torstaina HSTV:n Studio Kulmapöydän suorassa lähetyksessä torstaina. Nauhoite lähetyksestä on katsottavissa tämän uutisen yhteydestä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat