Hybridiuhkiin keskittyvä EU:n keskus Helsingissä sai riesakseen yhdistyksen, jonka taustalla on Johan Bäckman – ”Sekoittumisen vaara on ilmeinen” - Politiikka | HS.fi

Hybridiuhkiin keskittyvä EU:n keskus Helsingissä sai riesakseen yhdistyksen, jonka taustalla on Johan Bäckman – ”Sekoittumisen vaara on ilmeinen”

Suomeen perustettavan hybridiuhkien osaamiskeskuksen päällikkö ei pidä sattumana, että Kremlin politiikkaa kannattavat suomalaiset yrittivät rekisteröidä Eurooppalainen hybridiosaamiskeskus -nimellä yhdistyksen.

Merkittömiin taisteluvarusteisiin sonnustautuneet sotilaat vartioivat Krimin hallintorakennusta Simferopolissa 1. maaliskuuta 2014. Tunnuksettomista sotilaista tuli hybridisodankäynnin symboli.

5.1.2017 18:20 | Päivitetty 5.1.2017 19:50

Suomeen perustettava Eurooppalainen hybridiuhkien osaamiskeskus on saamassa kilpailijakseen yhdistyksen. Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi on merkitty Johan Bäckman. Myös muut yhdistyksen perustajiksi merkityt ihmiset ovat julkisesti osoittaneet sympatiansa Venäjän presidentin Vladimir Putinin politiikalle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat