Kokoomuksen Petteri Orpo rauhoitteli autonostajia – ”Ministeriö ei valmistele uusia autoveron muutoksia” - Politiikka | HS.fi

Kokoomuksen Petteri Orpo rauhoitteli autonostajia – ”Ministeriö ei valmistele uusia autoveron muutoksia”

Perussuomalaisten Timo Soini puolestaan tiedotti lauantaina, että puolue ei hyväksy Anne Bernerin ajatuksia liikenneväylien yhtiöittämisestä ja autoilijoiden seurannasta. ”Tämä on kohtelias täystyrmäys näille hankkeille”, Soini sanoo.

Petteri Orpo sanoi lauantaina, että autoverotusta kevennetään jonkin verran asteittain niin kuin hallitusohjelmassa on luvattu. Muuten autoverotukseen ei ole odotettavissa muutoksia tällä vaalikaudella.

21.1.2017 14:35 | Päivitetty 21.1.2017 17:48

Autonostoa harkitsevalla ei ole syytä erityiseen huoleen autoverotuksen muuttumisesta, rauhoitteli kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo lauantaina.

Orpo sanoi kokoomuksen puoluevaltuuston kokouksen yhteydessä, että hänen johtamassaan valtiovarainministeriössä ei ole meneillään mitään valmisteluja autojen verotuksen uudistamisesta siihen suuntaan kuin liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin (kesk) tällä viikolla esittelemässä mallissa suunniteltiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat