Valtiovarainministeri Petteri Orpo: Vaimoani on häiriköity ja uhkailtu valemedioissa leviävien valheiden takia – MTV: Uhkausviestejä toimitettu viranomaisille

Orpo kertoi uhkailusta ensin Facebookissa. Hän kertoi myöhemmin MTV:n Seitsemän uutisissa, että uhkailu on tapahtunut lähinnä sähköpostin, sosiaalisen median ja keskustelupalstojen kautta ja että viestejä on toimitettu viranomaisille tutkittavaksi.

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) kertoi lauantaina vaimoonsa kohdistuneesta häirinnästä ja uhkailusta. Kuvassa Orpo elokuun lopussa valtioneuvoston linnassa.

16.9.2017 17:41 | Päivitetty 16.9.2017 19:18

Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) kertoi Facebook-päivityksessään lauantaina, että hänen vaimoaan on häiriköity ja uhkailtu valemedioissa levitettyjen valheiden takia.

”Tätä on jatkunut jo pitkään. Uhkailu johtuu perättömästä tiedosta, että hän olisi perustanut lakiasiaintoimistonsa avustaakseen turvapaikanhakijoita, ja siihen, että hän ryhtyi toimiin tiedon levittäjiä vastaan. Näitä tietoja jaetaan erityisesti valemedioissa, jotka eivät noudata hyvää journalistista tapaa”, Orpo kirjoitti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat