Pekka Haavisto aikoo erottautua presidentinvaaleissa puhumalla aktiivisesta ulkopolitiikasta – ”En ole koskaan allekirjoittanut sitä näkemystä, että Suomi on pieni tekijä” - Politiikka | HS.fi

Pekka Haavisto aikoo erottautua presidentinvaaleissa puhumalla aktiivisesta ulkopolitiikasta – ”En ole koskaan allekirjoittanut sitä näkemystä, että Suomi on pieni tekijä”

Galluplukuja Pekka Haavisto selittää sillä, että ihmiset ovat tässä maailmanajassa aiempaa turvallisuushakuisempia ja kampanjastakin tulee viimekertaista lyhyempi.

Pekka Haaviston kampanja käynnistyi Allas Sea Poolilla Helsingissä. Puhumassa olivat myös oikeushammaslääkäri Helena Ranta ja vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto.

20.9.2017 19:06

Vuoden 2012 presidentinvaalien kaltaisen Haavisto-ilmiön alkamista odotettiin vielä, kun vihreiden Pekka Haaviston presidentin­vaalikampanja käynnistyi keskiviikkoiltana Helsingissä.

Viime viikolla julkaistu HS-gallup näytti Haavistolle kakkospaikkaa vain 13 prosentilla. Haavisto itse selittää lukemia muun muassa sillä, että varsinaisesta kampanjasta tulee tällä kertaa lyhyt.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat