Kelan tutkija arvostelee te-toimistoa työttömän Ossi Nymanin tapauksessa: ”Lehtijutun perusteella ei saa missään nimessä katkaista tukea” - Politiikka | HS.fi

Kelan tutkija arvostelee te-toimistoa työttömän Ossi Nymanin tapauksessa: ”Lehtijutun perusteella ei saa missään nimessä katkaista tukea”

Uudenmaan te-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen puolustaa päätöstä aloittaa selvitys työttömän Ossi Nymanin tuista. Ukkonen kiistää myös rikkoneensa julkisuuslakia kommentoidessaan tapausta. Nyman taas kertoo harkitsevansa oikeustoimia.

Uudenmaan te-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen (vas.) sanoi perjantaina, että Ossi Nymanin (oik.) työmarkkinatuen maksaminen katkaistaan.­

16.10.2017 15:18

Kelan johtava tutkija Minna Ylikännö pitää Uudenmaan te-toimiston toimintaa ongelmallisena.

HS kertoi perjantaina, että te-toimisto aloittaa selvityksen työttömästä Ossi Nymanista ja katkaisee määräajaksi tämän työmarkkinatuen.

Te-toimiston johtajan Jarmo Ukkosen mukaan päätös pohjautui Nymanin antamiin kommentteihin HS:n haastattelussa. Haastattelussa Nyman sanoi, että hän ei mene töihin, koska ei halua tulla pakotetuksi vastenmielisiin hommiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat