Presidentti Niinistö toppuuttelee ministeri Niinistön puheita ”suursotaharjoituksesta” –”Puhutaan tämä nyt ensin selväksi eduskunnan kanssa” - Politiikka | HS.fi

Presidentti Niinistö toppuuttelee ministeri Niinistön puheita ”suursota­harjoituksesta” –”Puhutaan tämä nyt ensin selväksi edus­kunnan kanssa”

Puolustusministeri Jussi Niinistö ilmoitti viikonloppuna, että Suomessa järjestettävän suuren kansainvälisen sotaharjoituksen valmistelut on jo aloitettu. Entinen ulkoministeri Erkki Tuomioja on arvostellut häntä ”sooloilusta”.

Sauli Niinistö puhui lehdistölle Presidentinlinnassa maanantaina sen jälkeen, kun hän oli tavannut Yhdysvaltain puolustusministerin James Mattisin.

6.11.2017 15:46 | Päivitetty 6.11.2017 17:15

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö toppuutteli maanantaina puolustusministeri Jussi Niinistön (sin) viikonloppuna julkisuuteen tuomaa aloitetta suuren, kansainvälisen sotaharjoituksen järjestämisestä.

Presidentti Niinistön mukaan harjoitustoiminnan kehittäminen sinänsä on kannatettavaa, mutta asiasta pitää keskustella ensin eduskunnassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat