Sampo Terhosta tuli muutaman kuukauden vaiheikkaan odottelun jälkeen puolueen puheenjohtaja – Eurooppaministeri ”suuren ilon” vallassa Brysselissä kuultuaan Sinisen tulevaisuuden rekisteröinnistä - Politiikka | HS.fi

Sampo Terhosta tuli muutaman kuukauden vaiheikkaan odottelun jälkeen puolueen puheenjohtaja – Eurooppaministeri ”suuren ilon” vallassa Brysselissä kuultuaan Sinisen tulevaisuuden rekisteröinnistä

Sampo Terho esiintyi keskiviikkona EU-kokouksen jälkeen Brysselissä poikkeuksellisen hyväntuulisen oloisena.

Eurooppaministeri Sampo Terho oli “suuren ilon” täyttämä keskiviikkona. Hän kuuli Brysselin ministerikokoukseen tiedon, että Sininen tulevaisuus on rekisteröity puolueeksi. Hänellä oli mukanaan puolueensa periaateohjelma.

15.11.2017 16:32

Bryssel

Politiikassa tarvitaan malttia. Sampo Terho pyrki viime kesäkuussa puolueen puheenjohtajaksi. Keskiviikkona, viisi kuukautta myöhemmin, hänestä tuli sellainen, tosin eri puolueen kuin alunperin oli tarkoitus.

Eurooppaministeri Terho esiintyi keskiviikkona EU-kokouksen jälkeen Brysselissä poikkeuksellisen vapautuneen ja hyväntuulisen oloisena. Hän oli juuri saanut tiedon, jonka mukaan Sininen tulevaisuus on rekisteröity puolueeksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat