Laura Huhtasaari kehui itsenäisyyspäivän äärioikeistolaista 612-marssia ”hienoksi kulkueeksi” – ”Olen ymmärtänyt, että se on poliittisesti tunnukseton” - Politiikka | HS.fi

Laura Huhtasaari kehui itsenäisyyspäivän äärioikeistolaista 612-marssia ”hienoksi kulkueeksi” – ”Olen ymmärtänyt, että se on poliittisesti tunnukseton”

Presidentiksi pyrkivä Huhtasaari kehotti vaalitilaisuudessa ihmisiä osallistumaan 612-marssille. Samasta tilaisuudesta Huhtasaari lähetti terveisiä aktivistille, joka kannattaa avoimesti uusnatsijärjestöä.

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari

6.12.2017 16:42

Tasavallan presidentiksi pyrkivä perussuomalaisten Laura Huhtasaari kehui vaalitilaisuudessa äärioikeistolaista 612-kulkuetta ”hienoksi tapahtumaksi”.

Tapahtuman verkkosivujen mukaan marssin järjestää rekisteröimätön yhdistys 612.fi, joka on poliittisesti sitoutumaton. Itsenäisyyspäivän kulkue on kuitenkin yhdistetty esimerkiksi uusnatsijärjestö Suomen vastarintaliikkeeseen (SVL). Kansanedustaja Huhtasaarelta kysyttiin toissaviikolla Keravalla pidetyssä vaalitilaisuudessa, aikooko hän osallistua 612-tapahtumaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat