Jutta Urpilainen ei suostunut Sdp:n presidentti­ehdokkaaksi, mutta lähti Niinistön tilaisuuden veto­naulaksi – Urpilainen ei näe risti­riitaa: ”Olin Tuulan kampanjan avajaisissa ja äänestän häntä” - Politiikka | HS.fi

Jutta Urpilainen ei suostunut Sdp:n presidentti­ehdokkaaksi, mutta lähti Niinistön tilaisuuden veto­naulaksi – Urpilainen ei näe risti­riitaa: ”Olin Tuulan kampanjan avajaisissa ja äänestän häntä”

Jutta Urpilaisesta toivottiin Sdp:n presidenttiehdokasta, mutta hän kieltäytyi kunniasta helmikuussa. Kolumnissaan Urpilainen on kertonut, että presidentinvaalit antavat mahdollisuuden ”osallistua aktiivisesti muiden ehdokkaiden – myös istuvan tasavallan presidentin – sparraamiseen”.

Sdp:n Jutta Urpilainen esiintyy presidentti Sauli Niinistön vaalikampanjan avaustilaisuudessa.­

8.12.2017 10:37 | Päivitetty 8.12.2017 15:45

Sdp:n kansanedustaja Jutta Urpilainen osallistuu tasavallan presidentti Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjan avaustilaisuuteen, joka pidetään Helsingissä Narinkkatorilla perjantaina iltapäivällä.

Niinistön kampanja mainosti Narinkkatorilla järjestettävää tilaisuutta perjantain Helsingin Sanomissa. Urpilaisen nimi mainittiin keskustelijoista ensimmäisenä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat